Zabawy z żonglerką są przednie, to przerzucenie piłki nad głową staram się wykorzystywać online i po 9 meczach udało mi się strzelić tym sposobem 2 gole. ;) Mało jest okazji, żeby wykorzystać taki trick. Natomiast muszę ci powiedzieć, że sama znajomośc zwodów nie wiele ci da, w czasie gry liczą się zwinne palce, sam się o tym przekonuję. Poza tym pamietaj, że jak grasz mecz na kamerze transmisji to biegniesz w prawo lub w lewo, więc stosownie do tego, musisz inaczej poruszać prawą gałką (np, biegnąc w prawo musisz do zrobienia rainbow flick pstryknąć lewo-prawo-prawo). I to też gubi, bo w treningu 1vs1 kamera jest z tyłu.
Cytat:
Te wszystkie podstawowe zwody nie są jakieś trudne, ale nie wiem o co ci chodzi z podwójną piętką - prawy analog przód - tył?
Po prostu biegnij w kierunku bramki i szybko pstryknij dół-góra na prawej gałce.
Cytat:
On męczy się na klawiaturze i myszce i nie chce pada - zamierzam przejść się do niego i upokorzyć go prezentując arsenał sztuczek z łatwością wykonywanych na padzie, to może się nawróci
Ja stopniowo przerzucałem się na pada od Fify 10, natomiast w tym wydaniu już nie było innego wyjścia jak porzucić całkowicie klawiaturę. Z padem można więcej. ;)
Cytat:
BTW: ta wersja Fify to już dokładnie to samo, co w najnowszej wersji next-genowej?
Jak wyjaśnili twórcy: Fifa 11 na PC jest praktycznie taka sama jak Fifa 10 na konsolę + kilka drobnych poprawek. PS3 musiał dostać lepszą wersję, ale i tak tegoroczna edycja jest cudna.
Cytat:
P.S. Muzyka z wyjątkiem jednego wkurzającego kawałka jest świetna
Chyba wiem, o który ci chodzi. Czy aby nie ten?:
http://www.youtube.com/watch?v=MfaHexp4 ... re=related
Mnie już zaczyna wnerwiać od pewnego czasu. :P
No cóż, zawsze możemy zagrać nierankingowy, punktów na siłę nie zbieram. Już udało mi się wbić 5 poziom umiejętności online. :D