-
Totalnie się z tym nie zgadzam Nieznajomy, taka sytuacja doda smaczku.
Jeżeli ktoś przejdzie całą, maksymalną ścieżkę meczową do finału (odpadnięcie w 2 rundzie górnej drabinki, dojście dolną drabinką do finału), to będzie dopiero historia. ;)
Równie dobrze można narzekać że Wy mieliście trudniejszą przeprawę w 2 ostatnich rundach, a WYK i Hadvar - łatwiejszą. Ale wątpię żeby to psuło turniej.
-
Poza tym nikt nie powiedział że akurat my będziemy w finale
Można trochę narzekać xd
Będzie co będzie ;) . Trzymam kciuki za was Pirx
-
Dobra już nie cisnę tematu. Przepraszam ;)
-
W sumie to my tu gadu gadu, a w praktyce w TUFF 1v1 zasadą było, że gracz, który szybko odpadł, daleko nie zaszedł do przodu. Z reguły potykał się na kolejnej rundzie w dolnej drabince. Mikro weryfikuje rzeczywistość.
-
No tez jestem przekonany że przegrany pojedynku Bachus/Nieznajomy vs WYK/Hadvar będzie zdecydowanym faworytem w pojedynku z zespołem dolnej drabinki. To po prostu obecnie 2 najmocniejsze teamy
-
A swoją drogą, to naprawdę mega był pomysł z tymi nagraniami Tuffa bez wskazywania wyników.
W tym świetle zobowiązuję się sumiennie nie ciągnąć ludzi za język w przyszłości i samemu języka nie dawać. :D
Ploteczkom mówimy STOP. :P
-
mi się podoba też opcja obstawiania wyniku. Szkoda tylko że nie można podejrzeć wyników bez oddania głosu. Bo jak tu zagłosować na siebie? Racjonalnie musiałbym oddać głos na Tuffa i Pirxa a i to jest jakoś dla mnie za trudne :D
a czy miał ktoś jakieś problemy z lagami? Może w przyszłym turnieju drużynowym udałoby się zwiększyć limit do max 30 jednostek?
-
Wydaję mi się, że poziom lagów jest naprawdę minimalny. Jedyne problemy jakie występują to czasem z internetem. Także 30 może byłaby ok? ;d
Z drugiej strony 25 wydaje się całkiem optymalne.
-
Dzieki za slowa uznania :)
Ale my ty gadugadu a turniej trwa
Można rozgrywać kolejne mecze. Termin daje do niedzieli do 27.12.2020. (tylko bez opóźnień :) )
Teraz gramy tylko drabinkę dolną - mecze 14 i 13
Proponuje żeby mecz 20 czyli tak naprawdę mecz o 3 miejsce jeszcze poczekał bo potem drużyna zwycięzka będzie miała bardzo długi zastój do finału.
Dodatkowo można już głosować na następnych faworytów poszczególnych meczy:
https://challonge.com/pl/uy0cbkyh
-
To my się już na mecz umówiliśmy :drunk: