Re: NAPOLEON TOTAL WAR - dyskusje ogólne
Cytat:
Zamieszczone przez Ronin
No chyba mało się takich odważnych znajdzie. Ja po doświadczeniach z Empire poczekam przynajmniej 3 miesiące bo nerwy mi niedomagają ostatnio a znając życie to po premierze znowu zaczną się harce...
Zgadzam się, z tym, że nie mam aż tak skrajnych wrażeń co do panów z CA. Jeśli nie podoba mi się ich produkcja to nie kupuję i tyle..ale nie zamierzam też ich obrażać - robią jakąś tam swoją robotę.
Jednak zgadzam się z tym, że należy poczekać ponieważ ja tak zrobiłem i jestem mega zadowolony :)
W empire grałem po przemierze kilka godzin (w pirata) i mnie wnerwiał strasznie. Generalnie - nie podobał mi się z każdej strony.
W zeszłym tygodniu jednak kupiłem grę, zainstalowałem i od razu mam już wersję 1.5 po wszystkich patchach - czyli bez głupich błędów. Steam też działa bez zarzutu i gierka rewelka. Mody też są już zrobione, wiec jest fajnie :)
Z napoleonem zrobię tak samo. Więc jeśli zamierzają robić premierę w marcu, to dla mnie ta gra ukaże się za rok :twisted:
Chyba, że gra jakimś niewytłumaczalnym cudem okaże się hitem bez wad - to wtedy kupię wcześniej ;)
Ja sam nie wiem...
Ostatnio ponownie wróciłem do romka i być może zacznę nawet coś pod niego modować, więc N:TW nie jest mi zbyt potrzebne... Mod z księstwem może trochę poczekać :mrgreen:
Później może kupię, ale priorytetem to nie jest...
Prezent dla fanów TW z gry Napoleon :)
http://wrzucacz.pl/file/2961260297242
Założylem temat o mapie kampanii na twc:http://www.twcenter.net/forums/showt...55#post6434955
Lusted od 20 minut w nim siedzi, może coś zaspoiluje....
Ciekaw jestem jak zostaną zbalansowane różnice między frakcjami.
Anglielscy red coats pewnie będą mieć największe morale.
Francuscy żołnierze powinni się wolniej męczyć, szybciej manewrować, a na mapie kampanii mieć więcej punktów ruchu.
Były juz jakies skriny z pruskimi żołnierzami? skoro gra zaczyna się przed bitwą pod Jeną/Auerstedt
to powinni wyglądać w starym stylu, jednak fajnie by było pograć czarnym korpusem czy też piechotą późniejszego okresu
Im więcej czytam o tym Napoleonie tym jestem bardziej pewien że to powinien być co najwyżej dodatek a nie oddzielny produkt. Czy CA nie mogło tego razem wydać z Empire a nie męczyć nas i siebie tymi łatkami które zresztą de facto mało co zmieniły poza tym że tak często nie wywala do windy? Pytanie retoryczne wiem bo w końcu wydawca ich naciskał ale mimo wszystko mam nieodparte wrażenie że ktoś mnie tu nabija w butelkę.... Gdyby nie to że w sumie kolekcjonuje całą serię to bym chyba sobie to wszystko odpuścił bo to z każdym rokiem wygląda gorzej. Ja się już boję co będzie po Napoleonie.... Na ratunek przychodzi mi tylko myśl że tego nie dożyję bo wg Kalendarza Majów w 2012 ktoś zgasi lampkę na Ziemi i po ptokach.... :lol:
Lampke zgasi CA. A tak na serio to ja na Napoleona nie bede wydawał kasy bo znowu okaze sie ze cos nie dziala i dopiero za 100 patchem to naprawią, zresztą to co tam jest to powinno być w Empire.