W zupełności mi wystarcza mój internet ;)
Lubie ten ruch w temacie, zaraz po wyjściu popularnego moda ( jak BC wychodziło... aż się łezka w oku kręci ) 8-)
Wersja do druku
W zupełności mi wystarcza mój internet ;)
Lubie ten ruch w temacie, zaraz po wyjściu popularnego moda ( jak BC wychodziło... aż się łezka w oku kręci ) 8-)
Właśnie dodał by ktoś na torrenta albo na jakieś źródła bez ograniczeń ? I podał linka oczywiście. Bo mi leci jak krew z nosa. Moge z 1 i 4 sciagać i w 9 godzin sciągnął bym.
No mi w podrygach do 100wy leci, moze to faktycznie kwestia spiecia na łaczach?
No i pobrane ;)
Teraz wystarczy poczekać na spolszczenie ;p
Jutro dzielę na party i uploaduję (czyli będzie za jakiś czas ( 2-3 dni), bo mam dość małą szybkość uploadu)
//EDIT ciekawostka, ja wypakowuję archiwum, patrzę, a tu soundtrack z Ogniem i Mieczem (filmu) ;p
ciekawe czy mają pozwolenie xD
Zacny Kompotrioniku jak możesz wrzucaj wersję rosyjską moda, bo spolszczenie każdy sobie dogra zwłaszcza, że będzie ono rozwijane. Szlag mnie trafia przy tych rosyjskich serwerach. Nic poczekam na jakieś normalne linki i dopiero pobiorę. Poćwiczę cierpliwość.
Autorzy prosili o nieumieszczanie modyfikacji na torrentach. Spolszczenie zostanie wydane po integracji z najnowszą wersją, niestety modyfikacji nie pobieram ponieważ dobry transfer został zużyty...Cytat:
Zamieszczone przez HusarPL
ja pobieram siła spokoju. By okazja, jak juz pobiorę, w jaki sposob zainstalowac/wrac sobie spolszczenie. Tak jak w TW renesans?
Ściągneło się. Instaluje, szykuje roty do boju i...
http://www.splicd.com/lnQHfJOE_54/55/65
PS: Będzie dziś spolszczenie?
EDIT: Znam już odpowiedź na zadane pytanie 8-)
Postaram się, ale najpierw muszę pobrać modyfikacje.
CzłowiekRzodkiewka - delikatnie inaczej, ale na podobnej zasadzie.
Jak ktoś wrzuci na bezlitmitowe serwery to niech poinformuje.