Re: Poszukiwani zastępcy do KO.
Cytat:
Zamieszczone przez Knecht
Chyba żeś z konia spadł, jedynie dzień, czasami dwa przedłużę.
A właśnie panie Knechcie, od tygodnia( 9 kwietnia) czeka na pana tura w Krzyżakach XXXVII :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
http://forum.totalwar.org.pl/viewtop...7143&start=120
A także tura w Krzyżakach XXXVI gdzie czekają 2 tygodnie :lol: :lol:
http://forum.totalwar.org.pl/viewtop...6584&start=280
no to żem z konia spadł 8-) :?
Cytat:
Zamieszczone przez dawid96
Nie wtrącaj się w swoje sprawy, sam tą turę w k37 robiłeś z 5 dni i dopiero jak napisałem posta upominającego to żeś zrobił, więc kultura wymaga że jak samemu nie jest się w porządku tzn. punktualnym to nie wytyka się to innym, i w ogóle co Ty masz do k36 grasz tam ? Nie to cicho siedź i pilnuj własnego interesu, i sam zacznij punktualnie tury robić i naucz się z nich czegoś a nie zbierasz ciągle baty.
K37:
viewtopic.php?f=311&t=7143&start=120
Widzisz teraz ja i inni się pośmieją (whahaha) że też nie jesteś punktualny z turą :lol: :lol: :lol:
I co teraz ci głupio że wyszło że sam nie jesteś też taki "święty" ?
Wszyscy jesteście siebie warci o.o dalej się kłóccie, moja łopatka!
Ja tylko przypomniałem o turach. ;)
Cytat:
Zamieszczone przez Knecht
Widzisz teraz ja i inni się pośmieją (whahaha)
Dobra, razem się pośmialiśmy z siebie a teraz koniec tematu ;)
wyjeżdżam na święta i nie będzie mnie do poniedziałku i niestety nie będzie również tur ponieważ mój lapek jest w serwisie hasła powysyłam sojusznikom
Oddaję większosc swoich KO, z powodu braku czasu i chęci.
MKO18 - Anglia, sytuacja w miarę dobra. Wojna z Danią i Polską, sojusz z Francją, Wenecją i Rusią. Dobry gracz ze spokojem opanuje sytuacje.
MKO16 - HRE, sytuacja dobra. 3 pełne armie, wojna ze Szkocją, Wenecją i Francją ale ze spokojem do wygrania. Sojusze z silną Turcją i Egiptem, a także Maurami.
MKO17 - Mediolan, sytuacja trudna. Unia z Sycylią i Wenecją. Wojna z Francją, dobry gracz ma szansę ją wygrac.
K40 - Zakon, sytuacja trudna. Wojna z Litwą i Rusią, aczkolwiek silne sojusze z Danią i Niemcami.
K39 - Dania, sytuacja umiarkowana. 2 armie, sojusz z Niemcami, wojna z Zakonem i Litwą. Silna forteca w Akershus.
Po wszystkie hasła do mnie.
k40 i k39 mogę za Ciebie wziąć, bo i tak tam gramy razem.
Ty Gajush byś może tury robił w swoim Nowogrodzie wko30 najpierw.