Marat - zastanów się, czyja frakcja na tym najbardziej skorzystała. :mrgreen:
Wersja do druku
Marat - zastanów się, czyja frakcja na tym najbardziej skorzystała. :mrgreen:
Zastanów się, czy ta frakcja cię nagabywała do wzięcia tej kampanii i czy pierwsza napisała nim podpisałes pokój ze Szkocja i wypowiedziałeś pakty Polsce. Jak to zrobisz, to możesz dalej wypisywac swoje durnoty :mrgreen:
I kultura we wszechświecie wymaga, by nie odpowiadac pytaniem na pytanie.
"Marat - zastanów się czyja frakcja na tym bardziej skorzystała." nie jest pytaniem.
Masz dokładnie to samo, co najbardziej denerwuje cię w Mnilu (czytaj: tupet).Cytat:
Zamieszczone przez Marat
I vice versa. To mam na to odpiwadać kto najbardziej skorzystał, czy nie? Pytanie czy nie? Ktoś cię prosił żebyś przejął Danie? To o jakim tupecie mówisz? Powiedz dokładnie, gdzie w tym przypadku pokazuje "tupecik". Ale najpierw odpowiedz, czy myślałeś o ogóle graczy jak brałeś Danie w zemście za inne KO. Nie owijaj w bawełne i nie zganiaj winy na innych tylko daj prosta odpowiedź.
Prowokujesz "zaczepkę" bez powodu. Najpierw spytaj Maryniasza, o czym myślał jak przejmował Turcję w WKO 31.
Poza tym już dawno się dobrze dogaduję z Maryniaszem, a Danii nie oddałem m.in. dlatego, że jak chciałem oddać to byłeś oburzony, bo myślałeś że oddaję bo się na ciebie obraziłem. A poza tym akurat ta Dania jest małą frakcją i robienie tury nie zajmuje dużo czasu, a całkiem fajnie się gra, więc nie oddałem.
To że brałem frakcję w KO z tego czy innego powodu (który jest mi tylko znany), chyba nie ma znaczenia.
Powinniście mi być wdzięczni, że w ogóle wziąłem tą Danię, bo tura stała już bardzo długo i nie mogliście nikogo znaleźć.
Więc owszem - jak brałem Danię, myślałem o dobru graczy. Uratowałem KO przed upadkiem z braku chętnych. Kłaniajcie się z wdzięczności.
Ale jak tak bardzo chcesz, to mogę oddać Danię w WKO 32. Jednego chętnego już miałem.
Idz na dwór i zabij setke ludzi, a potem spytaj Brevika o czym myslał na Utoy'i :lol:
No dziękujemy ci bardzo, zwłaszcza Maryniasz z Mefistem sa cali w skowronkach :mrgreen:
Nie dorabiaj ideologi, że brałes ta nacje by ratować KO.
Z Mefistem jeszcze nie walczę w tej KO. Z Maryniaszem też nie muszę ci już pomagać, skoro tak bardzo udowadniasz, że pomocy nie chcesz.Cytat:
No dziękujemy ci bardzo, zwłaszcza Maryniasz z Mefistem sa cali w skowronkach
W każdej chwili mogę zmienić stronnictwo. Tylko wtedy Zachar będzie cały w skowronkach. Ty pewnie też.
Czy mogę prosić was o dokończenie rozmowy na gg? :mrgreen:
Prosić możesz, pytanie z jakim skutkiem. :P
===============================
Edit:
Jednak nie możesz prosić. Nie znam numeru GG Marata (o ile Marat ma GG).
Możesz zabrać swoja parszywa pomoc, będziemy z Zacharem cali w skowronkach. :mrgreen: W ogóle możesz sie na mnie mścić w każdej innej KO ( co jest twoją specjalnością :lol: ), ja nie widzę problemu. Tylko wtedy nie radze wypowiadac się o sprawach - że tak to nazwę górnolotnie - honorowych.Cytat:
Z Mefistem jeszcze nie walczę w tej KO. Z Maryniaszem też nie muszę ci już pomagać, skoro tak bardzo udowadniasz, że pomocy nie chcesz.
W każdej chwili mogę zmienić stronnictwo. Tylko wtedy Zachar będzie cały w skowronkach. Ty pewnie też.