Fallen- sympatyczny koleś; pisze zazwyczaj z sensem.
Wersja do druku
Fallen- sympatyczny koleś; pisze zazwyczaj z sensem.
Wiktor_Lekchi - Wydaje mi się, że jego nick to imię i nazwisko, ew. imię i przezwisko, możliwe jednak że jest to jakaś nieznana mi postać historyczna, co może potwierdzać avatar ;) Fan metalu, był na Woodstocku, gdzie nieźle popijał 8-) Oprócz tamtego gatunku muzyki chyba lubi rocka i ceni Luca oraz Kaliber 44. Nie widziałem żadnej jego dyskusji, możliwe że takowych w ogóle na tym forum jeszcze nie było, ale wydaje mi się, że potrafiłby debatować. Nie pamiętam go z poprzedniego forum, być może zmienił nick, a może jest od niedawna :P
Dragonit-Miły przyjazny użytkownik utrzymuje że jest smokiem :lol: :lol:
Pisze zwyczajowe z sensem.
Fallen lubi warhammera gra lub chce grać na multi w RTW bo jak napisał w tej sferze jest nobkiem tyle przynajmniej wiem. No mniej więcej pisze z sensem. Po prostu fajny użytkownik.
Matatjahu: użytkownik niezawodny - jego postów po prostu nie da się ominąć. Mistrz sztuki, którą moja polonistka zwykła zwać pisaniem ,,dziwotworów zdaniowych". Człowiek młody i refleksyjny, a poza tym bardzo wylewny - lubi szukać na forum porad i wyrażać własne zdanie; dodaje wiele spontaniczności do tego forum rozważnych. Znany fan płci pięknej - nie zadowala się dziecinnymi rówieśnicami, lecz zachowuje ambicję w swoich poszukiwaniach.
Rapsod - uderza nagle i bez litosci! Mam wrazenie, ze to taki duch naszego forum;) Moze to przez avatar, moze przez to, ze pojawia sie raz tu, a raz tam. Na pewno jest to jedna z najciekawszych osobowosci forum, lubiaca statystyki, agore i scene moderska. Czesto cyniczny, przez co sieje groze wsrod mlodszych uzytkownikow. Jak cos napisze to koniec z wrazliwymi delikwentami;)
Na starym forum siedziałem z rok pod tym nickiem i nawet miałem ten sam avatar ; PCytat:
Zamieszczone przez Dragonit
A jeszcze przed tym byłem z 0,5 roku pod innym.
[quote="Fallen"]Fan historii starożytnej
Powszechnie znany user.
Odkryłem że nazywa się Wiktor_Lechki :)
Co mam pozatym napisać. :D :D
Fallen - po avatarze widać, że lubi Dow'a, a po opisie i wypowiedziach, że Grecję, a szczególnie Sparte. Wydaje mi się, że jest dość młodym użytkownikiem mającym 14 - 17 lat. Wydaje mi się, że był na poprzednim forum. Nie miałem z nim żadnej utarczki, ogólnie wzbudza u mnie sympatię ;)
Dragonit
Nie wydaje mi się, aby postępował podobnie jak większość osób z jego wieku. Wydaje się posiadać szerokie zainteresowania, widywałem go już w różnych działach, również w agorze. Fan smoków, jednego ma na avatarze. O ile pamiętam, na starym forum chciał zabłysnąć, wstawiając do podpisu cytaty z samego siebie 8-)