I taka z Tobą gadka.
To niezłe masz informacje...lol... pełną flagę? :lol: O kufa. Pyknął mi 5 jednostek przy Twerze, dobre... Właśnie rozwaliłem mu doszczętnie to co w ogóle tam miał i Twer może zacząć odżałowywać ponownie. Na środkowej Rusi graniczącej z terenami wymienionymi nic nie ma. Posiada dwie flagi ogółem. Skuteczną obroną Kijowa nazywasz to, że Maryniasz mógł go zdobyć i splądrować? To, że jest tam zwykła okopowa wojna? Zresztą nawet gdyby było tak jak napisałeś - to nie miało to wpływu na zagrożenie ziem wymienionych. Dziękuję.
Ja coś pisałem o balistach, bo sobie nie przypominam. (?)
Ta, gdybyś ze mną nie gadał i gdyby Ci nie wyszło językiem przypadkiem wśród tego całego monologu pt: "Co to ja teraz w mojej turze nie robię, bój się" to już to widzę. Poza tym zapominasz chyba, że wg zasad mamy się pytać MG, a nie informować. Panie wyjątkowo czysty regulaminowo.
A na cholerę Ty mi oczywiste rzeczy wykładasz?! Wspominam o braku jednostek na wschodzie tylko dla przedstawienia sytuacji, że i tak nie zwiększyło to moich sił na wschodzie. Widzisz gdzieś płacze pt: "Ueeeeeeeee nie dostaaaałeeeem jednoooooosteeeek" ????
Regulamin zabrania takiej wymiany do ciula pana! To na &%$# się nim zasłaniasz, jakimś brakiem zawartych w nim konkretów!?
A ostatni punkt jest tak debilny, że szkoda komentować rzeczowo. Zupełna ignorancja całej argumentacji. Coraz bardziej mi przypominasz Knechta.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> > Po następnych postach.
I dalszy ciąg robienia z siebie błazna. Powtarzam, że w regulaminie jest wzmianka o obowiązku "się pytania o zgodę", a nie o informowaniu. Nawet Jankera nie informowałeś, tylko MNIE!
Brak kultury jest wytknięty nie za "spóźnienie", ale o brak jakiegokolwiek "przepraszam" po fakcie lub jakiegokolwiek ostrzeżenia o opóźnieniu. Kto tu przerabia fakty na swoją bajkę?