Re: Europa Barbarorum spolszczenie
Nowe screeny, też super, widasz, że wkładasz w to serce i sie starasz. Pozdrawiam.
Staram się jak najlepiej potrafię. Jutro może też coś wrzucę, jak będzie zainteresowanie.
W ilu procentach jest zrobione spolszczenie?
Nie jestem Ci w stanie odpowiedzieć. Jedne pliki txt. w 100%, a inne ok. 10-30%.
Świetna robota z tym tłumaczeniem, oby tak dalej :)
Dzięki za pozytywne komentarze zawsze dają kopa do dalszej pracy. Czy świetna robota to nie wiem, a i ostatnio nie mam zawile czasu niestety. Przydał by się jakiś konsultant, który bym mi czasami doradził kiedy mam wątpliwości.
PS. Jak kogoś to interesuje napiszcie czy dalsza praca nad spolszczenie w waszych oczach ma jakiś sens. :mrgreen:
Znam to uczucie, zwłaszcza jak poświęcasz kupę swojego czasu na tego typu sprawy :). Pomógłbym Ci w tym, ale udało mi się dostać na "okres próbny" do EB i teraz każdy wolny czas spędzam na pracy nad swoim przydziałem. Wyślij PW do Baal'a. Jet historykiem z wykształcenia i zawsze bardzo mi pomagał w tym co robiłem. Prostował, poprawiał, podpowiadał i pomagał tłumaczyć. Bywa rzadko na forum, ale na PW pewnie odpowie.
Dalsza praca jest jak najbardziej sensowna, a to dlatego, że ten materiał będzie jak znalazł do EBII. Połowa tego całego tekstu będzie pewnie znajdować się w drugiej części. Patrzę oczywiście z tej perspektywy , bo niestety nie mam już czasu na granie w pierwszą część :/. Podejrzewam jednak, że inni będą pewnie chcieli pograć w EB I po polsku. Ostatnio wysłałem jednemu forumowiczowi płytkę z modem i z tego co mówił nigdy w to nie grał, więc Twoje spolszczenie będzie jak znalazł.
Wielkie dzięki za radę i utwierdzenie w przekonaniu, że jednak warto. Jutro jak znajdę czas to może wrzucę parę nowych screenów.
Pewnie, że warto. EB I po polsku to super sprawa, a Twoją pracę w dużym stopniu będzie można użyc do EB II jak Nazgool zauważył słusznie. Kciuki trzymam.