Historia kołem się toczy ;)
Wersja do druku
Historia kołem się toczy ;)
Już zmieniam, moja wina :) :D dzięki, bo ciekawie to zabrzmiało :mrgreen:Cytat:
Polakko
1 wojna też odpada z powodu braku dyplomacji, a raczej z jej zubożenia; no bo jak wojna ....
Witam.
Nie znam się zbyt na historii Japonii, mam więc pytanie do bardziej obeznanych w temacie. Mianowicie, czy ktoś mógłby przybliżyć mi temat wojny Boshin? Jakie były jej przyczyny, skutki, przebieg? Wiem, że walczyli tam zwolennicy szogunatu i cesarstwa ale która z tych stron była bardziej nastawiona na europejską technologię? Fajnie by było, gdyby ktoś zestawił historię z tym co zobaczymy w grze. Czy będzie miała ona wiele wspólnego z historią?
Pytam o to wszystko, ponieważ w internecie nie znalazłem żadnych ciekawych stron o tej tematyce.
Pozdrawiam.
http://www.twcenter.net/forums/showthre ... 228&page=5
A tutaj jest cos co zdenerwuje chyba wszystkich-Craig informuje ze nie bedzie bagnetow na strzelbach...przynajmniej na poczatku-maja byc dorobione i prawdopodobnie wypuszczone przy okazjii jakiegos patcha lub DLC.Czyzby powtorka z Empire gdzie wydawana jest gra zabugowana,niekompletna itp :evil: :?: Mam nadzieje ze to tylko drobny szczegol i ze tak nie bedzie...
no jak narazie to nawet Cudzoziemcy walczą katanami ;)
No chyba sobie robią jaja. Rozumiem że jest mało czasu ale naprawdę tak trudno dodać zwykłe bagnety? Przecież to jest chyba najbardziej podstawowa i oczywista rzecz, jak oni wogóle mogli robić modele bez tego? Jezscze niech to wypuszczą w postaci płatnego DLC to już będzie zwykła kpina.Cytat:
Zamieszczone przez Memnon[pl
Bez paniki :roll:
Ameryka leży w innej strefie czasowej i najwyraźniej dziś mają prima aprilis ;)
Mam taką nadzieję, ale rzeczywiście jak się zwróci uwagę to żołnierze walczą wręcz na szable i żaden nie ma bagnetu i co, mieliby to wszystko dla żartu robić? Jakoś w to nie wierzę.
Pewnie bagnety i coś jeszcze wydadzą w płatnym DLC, które doda jeszcze kilka jednostek...