Ordenus. Bizancjum jest oslabione wg mnie. Piastów sandomierskich dodali, pomorskich zamienimy w nazwie na śląskich raczej :mrgreen: . Submoda na dziedzica frakcji zrobiłem ale testuję u siebie w Bellum Crucis 6.3. Pozdrawiam. Names na PW Ci wyślę.
Wersja do druku
Ordenus. Bizancjum jest oslabione wg mnie. Piastów sandomierskich dodali, pomorskich zamienimy w nazwie na śląskich raczej :mrgreen: . Submoda na dziedzica frakcji zrobiłem ale testuję u siebie w Bellum Crucis 6.3. Pozdrawiam. Names na PW Ci wyślę.
Ok, powiedz jeszcze czy dobrze zrozumiałem, że Włosi zrobili wersję angielskojęzyczną?
Zrobili zangielszczenie a co do Bizancjum to już nie są tacy niepokonani terminatorzy jak wczesniej grając Kumanami ich tłukłem moją konnicą więc się lepiejh walczy ale są mega agresywni więc trzeba uważac bo mimo wszystko wystawiaja duzo wojska i moga spokojnie lac sie z np. dwoma panstwami ;) Oslabili tez atk/obrone jednostek ;)Cytat:
Zamieszczone przez ordenus22
Włosi zrobili włoską ale fani zrobili angielską. Jest też całkiem niezłe spolszczenie do Bellum 6.3. Tzn większość plików po polsku a kilka po angielsku, bo tak mam u siebie i tak dałem Ludziom link do pobrania. :mrgreen: Link do spolszczenia BC 6.3 jest tu viewtopic.php?f=367&t=9949 w poście nr 1, w tamtym temacie jest też link do wesji angielskiej na stronie 3 tematu o spolszczeniu.
Mógłby mi ktoś werzucić dyplomacje ( plik descr_diplomacy) z 6.2? Bo narazie wymiękam do tej z 6.3 ;) Może do niej wróce ale nie na tą kampanie obecna bo nie da rady na vh poziomie ;P
Na maila Ci wyślę.
Aravenie potrzebuje pomocy zrobilem cos nie tak w plikach base/campaign_script oraz custom/campaign/feudal_full/campaign_script jesli moglbys przeslac mi swoje na ktorych ty grasz bylbym bardzo wdzieczny bo ja nie mam pojecia gdzie zrobilem blad :oops:
Dzięki ;) jak już mówiłem do dyplomacji z 6.3 wróce tylko na innej kampanii ;)Cytat:
Zamieszczone przez Araven
Dam Ci mój campaign_script z light bo inne mam oryginalne. Na razie nie mam czasu grać na pełnych. Wstawię zaraz na sendspace.Cytat:
Zamieszczone przez psiocha1928
http://www.sendspace.pl/file/2e492cd1a081aa59e5fef89 Oryginaly pozostałych trzech mam nadzieję, że masz. To Light na jakim gram ja jak pisalem.
Chwala Ci za to Wybawicielu :D. Tak reszte mam bo w nich nic nie grzebalem 8-)