Hmmm... Jak to miło jest zostać sprowadzonym na ziemię i to w trybie natychmiastowym :-P
Wersja do druku
Hmmm... Jak to miło jest zostać sprowadzonym na ziemię i to w trybie natychmiastowym :-P
Słuchajcie, mam taki problem. Ściągnąłem wersję 2.02 i postanowiłem zainstalować ją na starą wersję BC. Wszystko niby ok. Otwiera się, w górnym rogu napis, że to właśnie wersja 2.02, ale nie ma żadnych zmian, zero nowych frakcji, jednostek itp.
Jak to poprawnie przeinstalować?
Witam. Nigdy nie przeinstalowuj ;) . Broken 2.02 to cakowicie osobny i samodzielny mod a nie patch do poprzedniej wersji chyba 1.05 to było? Moja rada odinstaluj Broken Crescent, potem usuń katalog Broken Crescent bo cos mogło w nim zostać. Zainstaluj moda 2.02 od początku tam gdzie masz Medka II, wrzuć spolszczenie jak masz ochotę i powinno działać :twisted: . Masz mam nadzieję instalkę od Wudanga tzn nie wymagającą osobnej instalacji patcha? Oby. Jak zainstalujesz to możesz spróbować nowego pliku unit i inne takie. Pozdrawiam. 8-)Cytat:
Zamieszczone przez K0ndziu
Dobrze, przeinstalowałem wszystko wcześniej kasując pozostałe pliki i teraz wyświetla mi się: "Uruchomienie tej aplikacji się nie powiodło, ponieważ nie znaleniono binkw32.dll". Resztę znacie ;)
Jakiś pomysł?
Jaki masz system? i Directx? Na moje oko brakuje wspomnianej wyżej biblioteki czy co to tam jest... Należy ją "wstawić" do systemu. Ale jak to za bardzo nie wiem :? . Wilk jest dobry w te klocki to powinien Ci pomóc w tej kwestii. Napiszę mu na PW to coś Ci doradzi.Cytat:
System to Windows Vista, a DirectX to 11.
Hm to Ci powiem, że ja mam Win7 i też Direct11 ale jak instalowałem Medka II pod Win7 to musiałem wgrać Directa9 by zaktualizował pewne biblioteki w nowszym Direct11, wiem, że to kretyńsko brzmi bo Direct11 jako późniejszy powinien je mieć ale nie miał. Reasumując dopiero po tej operacji Medek mi odpalił (Direct11 nie miał też jednego pliku też z dll na końcu. Jak pisze Wilk to uroki Microsoftu najnowsze wersje niekoniecznie są kompatybilne w pełni z niższymi (np. Direct). Na razie nic nie mieszaj, poczekaj na wypowiedź jakiegoś speca bo ja to niekoniecznie super informatyk jestem. Do Wilka napisałem. Się odezwie na forum mam nadzieję.Cytat:
Przepraszam, pomyłka, DirectX to 10, a nie 11.
Czy ktoś mógłby mnie uraczyć linkiem do wersji 1.0 i patcha 1.05?
http://www.4players.de/4players.php/dow ... 47273.html
wygoglowane :P
eutyches wrzuć może 1.0 do pierwszego posta bo jak widzisz zainteresowanie wciąż jest