Mam propozycję nazwy dla Waszego, ciekawego moda :) Np Barok Total War :D albo Silver Age Total War ;) Ten drugi pasuje świetnie wg mnie do czasów Rzeczypospolitej XVII wieku.
Wersja do druku
Mam propozycję nazwy dla Waszego, ciekawego moda :) Np Barok Total War :D albo Silver Age Total War ;) Ten drugi pasuje świetnie wg mnie do czasów Rzeczypospolitej XVII wieku.
Kolega chyba nie zauważył że ten mod ma już nazwę :)
Ja pobrałem jakiś czas temu i pograłem parę tur Polską, Niderlandami i chyba Mediolanem.
Niestety obecnie mod jest kompletnie nie grywalny, w miastach prawie nie można budować ani rekrutować, mapa jest pusta, i nie ma za bardzo z kim walczyć, prowincje buntują się w zatrważającym tempie, narazie odpuszczę sobie i poczekam na wyjście wersji która chociaż trochę wyeliminuje błedy które w moim mniemaniu obecnie czynią grę niegrywalną.
Dodam tylko że niepokoje społeczne spowodowane są tym że nagrzebaliście w plikach z tym związanych i teraz musicie zrobić tak jak Piter mówi.
Mam pytanie do Was, dało by się wygląd terenu na mapie kampanii zmienić na ten z BC ?
Witaj Artemie :) Proponuję nazwę dla moda zamiast Potopu: Silver Age Total War :DCytat:
Zamieszczone przez Artem.pl
Jeżeli jest szansa na zmianę nazwy moda to popieram ten wniosek, ponieważ Potop Total War brzmi dość drętwo...
Dzięki za poparcie :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez RockMiguel
A moim zdaniem nazwa powinna zostać.
Pomijając drętwość, akcja modyfikacji obejmuje swoim zasięgiem troszkę większy obszar, niż inwazja Szwedów ;) Popieram zmianę nazwy.Cytat:
Zamieszczone przez RockMiguel
I tak ładnie brzmi Silver Age. :D Lubię język polski, ale z tą nazwą mod ma większe szanse aby został zauważony przez zachodnich fanów Total War. :)
Za prawdę!Cytat:
Zamieszczone przez Paweł-K
Popieram, zmiana nazwy moda by się przydała.
Co do moda zapowiada się bardzo ciekawie, ma potencjał, ale zróbcie coś z tą Ameryką, bo wygląda ona śmiesznie, szczególnie ta mała florydka :lol: