Kiedy ma wyjść ta wersja z zmienioną rekrutacją?
Pytam bo już trochę nie mogę patrzeć jak mi Kartaginę(20tur) i Rzym(35) rozbierają w czystej wersji. Gram chwilowo bez tego moda, szkoda mi zaczynać z każdym paczem nową kampanie.
Wersja do druku
Kiedy ma wyjść ta wersja z zmienioną rekrutacją?
Pytam bo już trochę nie mogę patrzeć jak mi Kartaginę(20tur) i Rzym(35) rozbierają w czystej wersji. Gram chwilowo bez tego moda, szkoda mi zaczynać z każdym paczem nową kampanie.
Cytat:
Zamieszczone przez Aztec
Pobrałem te mody co wymieniłeś oprócz DeE(czekam na nową wersje i patcha). Gra jest o niebo lepsza, więcej fps, lepsze efekty, więcej krwi. Dzięki :D
Pytanio-podpowiedź A nie można po prostu zacząć nowej kampanii żeby wgrać pacza a grać na starej?Cytat:
Zamieszczone przez ituriel32
Ze względu na liczbę zmian nie powinno się po nowym, dużym patchu grać na starym sejwie, bo zwyczajnie nie wszystkie zmiany wejdą w życie.
Z tego co pisali twórcy wynika, że STARE SAVEGAME BĘDĄ DZIAŁAĆ na 0.6, lecz nie wszystkie zmiany będą działać.
Wyszła jakaś nowa (chyba nowa) łatka producent 1.8 i mi DEI przestało działać... To znaczy jak mam odznaczone, to gra nie odpala. Hmm... teraz trzeba czekać na ruch DEI?
Wielu osobom po nowym patchu gra nie chodzi ;P Pewnie trzeba WSZYSTKIE mody usunąć. Podobno także chowanie interfejsu klawiszem "k" nie działa.
Panowie i Panie, zapowiada się, że w najbliższych dniach gra będzie o wiele lepsza ;) DEI w ciągu 48 godzin przygotuje mod pod patch 8.0 i wprowadzi OGROMNY update dodając 150 nowych jednostek jak i znacznie ulepszy kampanie! Wiem, że nie jest to temat o modowaniu, ale myślę, że ogólne informacje o grze każdy z miłą chęcią przeczyta ;) również jest informacja, że prawdopodobnie w styczniu CA wyda oprogramowanie do modowania także jest jeszcze nadzieja!
W 48 godzin to DeI przerobi wersję 0.5, żeby chodziła pod nowy patch, wersja 0.6 ze 150 jednostkami i masą poprawek to wyjdzie dopiero za dwa, trzy tygodnie ; P
Przesadzasz, mówili, że właściwie wszystko mają już zrobione i czekają na wyjście nowego patcha, żeby wszystko dobrze dopiąć. Na Święta na pewno będzie. ;)
Tak. Jak usunąłem wszystkie mody, to gra zadziałała... Tyle że bez DEI i tak jest zapewne ch... warta.