https://www.sendspace.com/file/6ctirz
Szkocja
Wersja do druku
No to jutro wrzucę za Szkocję i Turcję.
Przepraszam bardzo za tę niesłowność, ale nie przewidywałem dzisiejszych sentymenta. Otóż dzisiaj był ostatni egzamin mojego oryginalnego roku no i się zapiłem na słodowej, jednak wieczoru w domu nie spędziłem.
Ale znieśli moje 24ki i jutro z pracy wracam po 19tej to zrobię na pewno. Obiecuję.
niestety tura będzie jutro
To jakieś żarty? Ja rozumiem,że KO nie jest na szczycie listy priorytetów ale bądźmy poważni. Niestety Mefisto miał rację że przejąłeś wakat po Soplicy choć mówiąc szczerze to i wcześniej często opóźniałeś...Żeby nie było że nie ostrzegałem - albo to ostatnie poważne opóźnienie bez uzasadnienia albo bawcie się dalej beze mnie. Wtedy jedną turę możecie robić i przez pół roku.
http://www30.zippyshare.com/v/cnvzob5B/file.html
Węgry
Tura jest kliknięta z dwóch powodów, pierwsze nie wiem gdzie Innocenty chciał przemieścić oddziały. Drugie to będzie teraz kara za spóźnienie bez uprzedzenia (oraz nie w terminie uprzedzenia jak to teraz widać). Powinno to zmotywować większość, a będę tego pilnował.
Jeśli byście chcieli mi postawić zarzut lenistwa w tym przypadku od razu wam mówię że nie ogarniam tak dobrze gry jak wy i większość rzeczy nie jest dla mnie oczywista. A kara za spóźnienia się przyda.
Mam nadzieję. Pamiętam,że jak przychodziłem to standardem było to,że wszyscy robili turę w 24 godziny. Czasem zdarzały się jakieś większe lub mniejsze opóźnienia ale generalnie przeważnie kolejka szła w miarę gładko. A teraz? Nie potrafię sobie przypomnieć kiedy ostatnio przeszła cała tura bez żadnego opóźnienia poniżej 2-3 dni...
Dla mnie tura kliknięta za Innocentego to przegrana ko. A jak on zniknął bezpowrotnie to nie ma sensu grać, bo przecież nie będziemy robić jeszcze dodatkowo za Polskę. Trzeba czekać. Może trafił do szpitala albo coś.
jestem Panowie, przepraszam jeszcze raz, dzisiaj na pewno zrobię. Szpital to nie ale nie przewidziany wyjazd służbowy. Na firmowym kompie nie mam Medka a zapieprz miałem okrutny, że nawet nie wiedziałem jak sklecić rozsądnie wiadomość. Co do pozostałych opóźnień to nie chcę nigdy robić tur na szybko (niestety czasem w końcu muszę i źle się to kończy), a czasu mam ostatnio naprawdę minimalnie.
O. Jednak tura. Przepraszam panowie, ale mogę zrobić dopiero jutro wieczorem po pracy.
http://www86.zippyshare.com/v/ItrdxESW/file.html
Litwa
Od razu przyznaję się, że zawaliłem z opuszczeniem trzeciego tureckiego fortu. Nie wiem dlaczego. Nawet pamiętam, że miałem gdzieś te parę jednostek wcisnąć, a teraz patrzę, że zostawiłem je tam. Pozostaje mi nadzieja, że próba przedostania się na miejsce tego najbardziej na południe i tak nie będzie po włoskiej myśli.
Zrobię turę jutro wieczorem jak wrócę
Dam obie jutro.
Zmieniłem kompa, jutro zainstaluje medka i wrzucę turę. Przepraszam ponownie za opóźnienie
edit
nie wiem dlaczego ale mam problem z instalacją całego medka, robię to z tego co dostałem od Idilli, w każdym razie próbuję to jeszcze dzisiaj zrobić
Po rozpakowaniu wszystkich folderów nie mam plików instalacyjnych, może mi ktoś jeszcze raz podesłać grę z patchami?
Chodzi ci o zainstalowaną?
Świetnie określone potrzeby i kontakt.
Dlatego dziękuję za grę zgodnie ze swoją zapowiedzią. Problemy techniczne to jedno ale niemal zupełny brak zaangażowania w ich rozwiązanie to druga sprawa. Bułgaria i tak jest na uboczu,nie prowadzi żadnych wojen więc nic tylko się rozwijać,spokojnie to państwo może zostać przejęte przez MG i jest idealne do zapoznania się z mechaniką rozgrywki i podpatrzenia nowych zagrań. W razie czego upoważniam MG do ewentualnej wojny z Genuą bo miałem to w odległej przyszłości zrobić(za jakieś 5-10 tur,czyli w przełożeniu na tempo rozgrywki jakieś pół roku...).
Jest zaangażowanie, bo rozmawiamy o problemie na PW.
też miałem się do tego odnieść ;) ale teraz jak mam wolną chwilę to próbuję przy tym dłubać ..
ma ktoś do podesłania całego medka? nie tylko mody? jak nie to jutro postaram się kupić chyba już 3 raz
Uprzedzam że moja cierpliwość skończy się kiedy minie ten tydzień ;)
Może Innocenty uderz do Idilli . Wydaje mi się ,że on mógłby Ci pomóc.
Idylla się niestety nie odzywa .. ostatnio aktywny w kwietniu :/
Co z tym kupnem nowego? ;)
Piękne zaangażowanie. No to mamy oficjalnie śmierć ostatniej KO.
niestety :(:(
może zaczniemy w mniejszym gronie jakiegoś kingdomsa?
podtrzymamy tlący się płomień
Jestem za, ale chyba nawet do tego będzie o graczy trudno.
Ja też chętnie się przyłączę. :)