Za jedyne 7 euro dostajemy parę nowych jednostek, i 3 frakcje. Istna promocja. Pomijając fakt że wszystkie frakcje zostały już dawno odblokowane. Jak wszystkie dlc mają wyglądać w taki sposób to niech nie liczą na zysk.
Wersja do druku
Za jedyne 7 euro dostajemy parę nowych jednostek, i 3 frakcje. Istna promocja. Pomijając fakt że wszystkie frakcje zostały już dawno odblokowane. Jak wszystkie dlc mają wyglądać w taki sposób to niech nie liczą na zysk.
Takie dlc są dla ludzi z zachodu i osób leniwych, takich jak ja. Po doświadczeniach z empire dałem sobie spokój z modami. :(
Będzie promocja świąteczna albo kiedy wyjdzie dodatek to będą super tanie i wtedy pewnie je zakupię.
Promocja na to DLC to była do 29 października.Cytat:
Zamieszczone przez _yourself_
Po Twoim pierwszym poście mogliśmy wywnioskować, że masz problemy z zakupem?Cytat:
Zamieszczone przez Vlad
Nie pytał bym a kupił bez pytania Aztec. "czy jest możliwość ściągnięcia nomadów po 29 października"? to chyba jasne.
widać wiele tu pobitych szczeniaków zagląda i tak też właśnie mnie oceniłeś:)
Mogę się spytać z jakiego powodu nie możesz dokonać tego zakupu za pomocą PayPal?
Pewnie że tak. Jestem incognito.. Nie posiadam bankowego konta a preorder zakupił mi znajomy...
Gdyby można było w steam zakupu dokonać przez sms, nie pisał bym o tym.
W takim przypadku pozostaje tylko znów poprosić o pomoc znajomego. Z tym że ja na Twoim miejscu zaczekał bym do obniżki, bo około 30 zł za 3 frakcje z okrojonymi jednostkami na multi to dość dużo. Żeby nie przegapić okazji, dodaj sobie to dlc do listy życzeń na steam - w momencie jej wprowadzenia otrzymasz mail.
Witam szanownych właścicieli Rome 2.
Dotąd mężnie opierałem się gorączce zakupów TWR2, ale i na mnie przyszedł czas by sypnąć CA groszem za ich pracę.
I tu moje pytanie - przy premierze oferowane były dodatkowe nacje - Grecy, oprócz tego są inne dodatki. Jednak w sklepach internetowych w formie pudełkowej jest tylko sama podstawowa gra - czy dodatki są do ściągnięcia wyłącznie poprzez Steam lub ze strony CA?
Tylko ze STEAM.