Jest do obejrzenia film Podgaje 1945 Elegia. Jak na PRL-owską produkcję, jest dobrze zrobiony. Polecam.
A tutaj materiał o wydarzeniu przedstawionym w tym filmie. Też polecam. ;)
http://www.dws-xip.pl/LWP/art1.html
Wersja do druku
Jest do obejrzenia film Podgaje 1945 Elegia. Jak na PRL-owską produkcję, jest dobrze zrobiony. Polecam.
A tutaj materiał o wydarzeniu przedstawionym w tym filmie. Też polecam. ;)
http://www.dws-xip.pl/LWP/art1.html
Ja czekam na premierę Tylko kochankowie przeżyją. Obsada jest niesamowita i zwiastun bardzo mnie zachęcił
Jakie macie wrażenia po Pustkowiu Smauga?
Osobiście film oceniam równie wysoko jak pierwszą cześć trylogii. Nawet nie widziałem kiedy minęły te prawie 3 godziny seansu. Więcej nie mogę napisać żeby nie spoilerować, ale dla wszystkich wahających się - naprawdę warto wybrać się kina.
Następna wizyta w kinie - początek marca 2014 i 300: Rise of an Empire :)
Też czekam na Hobbita ale na pewno nie pójdę na 3D. Wolę obejrzeć normalny ostry obraz.
I mówisz, że 3 godziny aż trzeba siedzieć? :?
A i tych 300, mimo iż to niezła bajka, też budzi moją ciekawość.
Widziałem trylogię, widziałem Hobbita w TV i nie zachęca mnie to na pójście do kina na kolejną część. JA CZEKAM NA PRAWDZIWE KINO CZYLI GODZILLE 2014!
ten obraz w 3d to masakra w połowie już płakałem jak dziecko(efekt braku rezerwacji i siedzenia w pierwszym rzędzie) do tego w filmie więcej akcji niż w volomirowej godzilli. Polecam
skąd wiesz, skoro jeszcze się nie ukazała?Cytat:
do tego w filmie więcej akcji niż w volomirowej godzilli
Gra godzillę.
Tylko nie Godzilla. Znowu będzie wyburzane centrum miasta :? . Od siebie polecam Django Quentina Tarantino. Dawno nie oglądałem tak dobrego westernu. Nie pozbawiony wad, ale jakiegoś tam "Jeźdźca znikąd" bije niemiłosiernie. Świetna rola Christopha Waltza. DiCaprio i Samuel L. Jackson też nieźle.Cytat:
Zamieszczone przez Volomir
Podpadasz! Ja Godzille kocham i ubóstwiam, a kolejna możliwość obejrzenia rozdeptywanych ludzi w kinie jara mnie szalenie :P