Mnie też Godzilla nie kręci ;)
Za to Django bardzo udany. Oglądałem 2 razy i chętnie bym powtórzył ;)
Wersja do druku
Mnie też Godzilla nie kręci ;)
Za to Django bardzo udany. Oglądałem 2 razy i chętnie bym powtórzył ;)
Baal-Melkart » a co ma Django wspólnego wiele z westernem ;) ?
Ja ostatnio widziałem
1) ruski Stalingrad - bardzo zły film
2) Magnolie - ciężki ale dobry film
3) Mechanika z chudym Balem, bardzo dobry film
No też tak się zastanawiałem, co ma Django z westernem wspólnego;) I już chciałem Cię okrzyczeć za dwójkę ale przeczytałem Melancholia zamiast Magnolie. Swoją drogą film Larsa jst najnudniejszym jaki widziałem i pobił nawet Apocalypto Gibsona! Mechanik oczywiście świetny z niesamowitym Balem.Cytat:
Baal-Melkart » a co ma Django wspólnego wiele z westernem ;) ?
Ja ostatnio widziałem
1) ruski Stalingrad - bardzo zły film
2) Magnolie - ciężki ale dobry film
3) Mechanika z chudym Balem, bardzo dobry film
Jak się mogłeś nudzić na Apolacypto? Tam się cały czas coś dzieje :shock:
:shock: Z tego co pamiętam to część filmu to złapanie kolesia, a reszta (jakieś 90%) to jego nudna ucieczka... Kiedy w końcu coś się zaczyna dziać (pojawienie się statku) film się kończy. Daj spokój z takim kinem! Serio, Melancholia i Apocalypto to dla mnie dwa najnudniejsze i najbardziej rozczarowujące filmy jakie widziałem. Nie jestem sobie w stanie wyobrazić ani przypomnieć jeszcze jakiegoś tak nudnego filmidła.Cytat:
Zamieszczone przez odi.profanum
Władca Pierścieni to dopiero nudne filmy o łażeniu w kierunku góry po górach, pod górami i obok gór.
Odyseja kosmiczna to jest dopiero zajebiście nudny film. Albo Spaleni Słońcem. Co z tego, skoro są świetne? Apocalypto to bardzo dobre kino, w zasadzie tego filmu nie ma zbytnio do czego porównać, nie znam podobnych filmów - więc choćby z tego względu jest to ciekawy film ;)
Voitek, weź idź stąd... :lol: :lol: :lol: :lol:
Zgadzam się z Mopisłavem, jak może kręcić człowieka jakaś pseudo jaszczurka niszcząca jakieś miasto?
Ostatnio obejrzałem na TVN film: Jeniec - jak daleko nogi poniosą. Świetny film na podstawie świetnego opowiadania. Najbardziej podobały mi się sceny spotkań z Kamieniewem.
Fakt autentyczny!Cytat:
Władca Pierścieni to dopiero nudne filmy o łażeniu w kierunku góry po górach, pod górami i obok gór.
Zgadzam się, że właściwie nie ma drugiego takiego filmu. Tylko co z tego skoro to film kiepski, po prostu. Bez pomysłu, nudny i w sumie nie wiem co Gibson chciał nim pokazać.Cytat:
Apocalypto to bardzo dobre kino, w zasadzie tego filmu nie ma zbytnio do czego porównać, nie znam podobnych filmów - więc choćby z tego względu jest to ciekawy film ;)
Jak widzisz może. Nie jestem jakimś starcem, ale kurde mam wrażenie, że tu to same dzieciaki są:< Ja tam w dzieciństwie uwielbiałem oglądać wszelkie godzille! Zarówno oryginał jak kolejne części. Był nawet taki okres w TVP, że co pewien czas leciała jakaś stara godzilla! Poza tym pociskaj sobie, ale pierwszy film był czymś przełomowym i doskonale wpasowującym się lęki i nastroje związane z energią jądrową. To był na prawdę dobry film! Poza tym jeden lubi oglądać ekranizacje komiksów - a w czym niby one są lepsze od Godzilli? Ja lubię wielkie roboty, godzille i cthulhu!Cytat:
Zgadzam się z Mopisłavem, jak może kręcić człowieka jakaś pseudo jaszczurka niszcząca jakieś miasto?
Upadek cywilizacji, rozpaczliwą walkę o przeżycie, o rodzinę w obliczu kolesi, którzy chcą ci bardzo odrąbać głowę? Poza tym bardzo dynamiczny film, świetna praca kamery. Mi się bardzo podobał. Obejrzyj może na dużym ekranieCytat:
Zgadzam się, że właściwie nie ma drugiego takiego filmu. Tylko co z tego skoro to film kiepski, po prostu. Bez pomysłu, nudny i w sumie nie wiem co Gibson chciał nim pokazać.
No ja też lubię efekciarskie kino wgniatające w fotel. No ale nawet tego ostatnio nie potrafią zrobić.Cytat:
Ja lubię wielkie roboty godzille
Projekcją ostatniego stalingradu jestem po prostu zażenowany. Aż dobrze, ze nie polazłem na to do kina. Podobnie Igrzyska śmierci, które ponoć też są beznadziejne. Mam nadzieję, że chociaż hobbit podratuję moje chodzenie do kina. ;)