Właśnie dostałem pierwszą wojnę domową grając Spartą. Cała Sparta przeszła pod kontrolę wroga a wniej pojawiło się 12 pełnych armii :lol:
Wersja do druku
Właśnie dostałem pierwszą wojnę domową grając Spartą. Cała Sparta przeszła pod kontrolę wroga a wniej pojawiło się 12 pełnych armii :lol:
Czy da się jakoś ustawić poziom trudności bitwy w kampani? np. poziom trudnosci kampani chcialbym miec sredni, ale poziom trudnosci bitwy legendarny, jest takie cos mozliwe?
Po włączeniu kampanii wejdź w opcje gry, tam masz poziom wyzwania, czyli właśnie trudność bitew.
Czekajcie ile jest oficjalnych DLC? Ja doliczyłem się trzech. Nomad pack, Greek pack i jakiś blood&gore pack. Czy to wszystkie?
Zapomniałeś o najnowszym i największym dodatku, kampanii Cezara w Galii.
aaa ale to dodatek chyba a nie DLC, czy DLC? Nieważne ale grałem trochę Spartą i chyba się pokuszę o kupno jak będzie na przecenie 75%.
Ogólnie jak polecacie dodane przez DLC nacje. Fajnie się nimi gra itp? Spartą wiem, ale pozostałymi?
dlc z nomadami jest słabe, za to galowie są całkiem ciekawi.
Co do mojego rankingu DLC to nomadowie byliby na TOP1, bo dają nam trzy unikalne kulturowo nacje. Problemem może być tylko skład armii, bo poza kawalerią za dużo tam nie ma. Galowie szału nie robią, gdyż najfajniejsi z nich są i tak Arwenowie z podstawki. Kampanii z Cezarem jeszcze nie zacząłem, ale zapowiada się spoko. Grecy nie bardzo mi się podobają, bo dają najnudniejszą armię w całej grze.
Jakie DLC z galami, nie znalazłem takiego.
Chodzi o Cezara w Galii, wraz z tą mini kampanią dochodzą grywalne plemiona w głównej kampanii.