Ja tam polecam tą frakcję, którą lubisz najbardziej. ;)
Wersja do druku
Ja tam polecam tą frakcję, którą lubisz najbardziej. ;)
Zastanawiałem się między Francją a Gruzją ale chyba padnie na Francję bo Gruzja ma przerąbane przez mongołów :P
Na jakim ai grasz? Zagraj na 4.1 Pitera.
Znaczy za pół godziny dopiero będę grał i tak mam AI 4.1 Pitera. Jednak gram gruzją z tego co widziałem na forum to strasznie lubisz ta frakcje Araven wiec tez sprobujd
Mógłby ktoś powiedzieć jak zamienić zamek w miasto (w plikach)ewentualnie jak przywrócić opcje zamiany w grze? Chciałbym zamienić Szczecin na miasto (miasteczko właściwie), bo nie było to zbyt ufortyfikowana osada, poza tym ma dostęp do morza, a zatem traci potencjał handlowy ;).
Props dla człowieka który dopisał tekst: "I w pizdu znów wyjebało shit made in italia" po wyskoczeniu crasha gry. Śmiechłem :D
EliminatorT jedynie zmiana w descr_strat z zamku w miasto, inaczej nie da rady.
Jak tak zrobię to mi podczas wyboru frakcji i naciśnięciu start cofa do wyboru rodzaju kampanii, ale potem nie mogę znowu wybrać :(.
To coś robisz źle. Po zmianach należy usunąć plik map.rwm z Full I Light i nowa kampania konieczna. Wstaw tu oryginalny wpis Szczecina i to jak go przerobiłeś z descr_strat.
Po 50 turach gruzją zaczynam nie dawać rady nikt ze mną nie chciał sojuszu, zamiast tego irak turkowie i połowianie(czy jakoś tak) naraz mnie atakują. Grałem na M/M. Poza tym wydaję mi się, że w tym modzie szarża konnicy jest najzwyczajniej w świecie słaba chyba, że mi się tylko wydaje ^^