Jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się korzystać z oficjalnych narzędzi od CA, więc myślę że i tym razem nie będę narzekać ;) Przynajmniej fora odżyją, bo ludzie nie będą tylko w steamowym warsztacie szukać.
Wersja do druku
Jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się korzystać z oficjalnych narzędzi od CA, więc myślę że i tym razem nie będę narzekać ;) Przynajmniej fora odżyją, bo ludzie nie będą tylko w steamowym warsztacie szukać.
No to mamy odpowiedź Bretonnia grywalna w bitwach od premiery.(niedostępna w kampanii przynajmniej na razie)
A pod filmikiem pojawił się taki komentarz.
Total War5 minut temu (edytowany)
We’ve no plans to add Bretonnia as paid-DLC - but you can check out our plans on DLC and Free-LC here: http://wiki.totalwar.com/w/Total_War...e_Content_Blog
Teraz pytanie można już traktować to jako oficjalną zapowiedz jako flc? Czy jeszcze nie?
Ciekawe czy jeszcze jakieś frakcje będą grywalne już (od premiery) na multi?
Czy mi się wydaje, czy nie wyłączają ataku w formacji? Jak tak jest to wg mnie idiotyczne zagranie, bo wyłączenie ataku w formacji zwykle minimalnie, ale przesądza szanse na zwycięstwo drugiej strony.
Czy mnie oczy mylą, czy w filmiku byli jezdzcy na pegazach? Jeśli tak to nie mogę się doczekać Bretonii- Jeszcze, żeby dali Morganę jako LL.
Byli, byli...
Padli błyskawicznie... Podobnie jak elitarna kawaleria konna.
Za to latadło truposzy panoszyło się po całym polu bitwy.
Zdziwiłem się, że Grail Knights mają tak duży oddział, spodziewałem się raczej liczebności i siły jeźdźców na demigryfach, skoro rycerze grala to nadludzie (Według opisów ze świata, nie wiem jak na bitewniaku się sprawują).
Właściwie nie tyle nadludzie, co ludzie, którzy zyskali potęgę po ukończeniu próby Zielonego Rycerza, bądź Pani Jeziora (do końca nie wiem jeszcze, jak to jest). Co do rycerzy na demigryfach - nie. Są owszem czymś w rodzaju "indywiduum", ale w porównaniu z Rycerzami Grala - którzy są najpotężniejszymi jeźdźcami w Starym Świecie (obok Krwawych Rycerzy) - wcale się mocno nie wyróżniają poza wierzchowcami.
Przyjrzałem się statom na filmiku i w sumie Rycerze Grala, poza siłą broni i szybkością są faktycznie silniejsi od Pegazów, zobaczymy jak to w praniu wyjdzie.
A mogli dać dla imperium jezdzców na gryfach?