<Już przygotowuje Armybooka> Zobaczymy, co tu będzie ujawnione. Mam nadzieję, że trafimy na Karnozaury i Jeźdźców Terradonów tj. latacze i potężne bestie.
Wersja do druku
<Już przygotowuje Armybooka> Zobaczymy, co tu będzie ujawnione. Mam nadzieję, że trafimy na Karnozaury i Jeźdźców Terradonów tj. latacze i potężne bestie.
Powoli zaczynam myśleć że młotek2 wyjdzie szybciej niż na gwiazdkę. Ale za to nie będzie już żadnego płatnego dlc do młota1.
Tylko stary przyjaciel, tak na 1,5 miecha przed premierą. Ale co w nim dadzą to już nie mam pojęcia.
Arroyo obstawia Kislev. Czyli bez DLC teoretycznie do grudnia? To byłby chyba rekord jeśli chodzi o serię TW.
Myślicie, że z tym trailerem poznamy większą część rosteru itd.?
No raczej. Jutro będę około 18:00, spróbuję się wtedy przyjrzeć trailerowi i wypisać kolejne jednostki w temacie Jaszczuroludzi.
A o której możemy się spodziewać trailer'u?
I jeszcze jedno pytanie - czym jest ten list Wysokich elfów , który CA wczoraj wrzuciło?
Z niego można wywnioskować parę rzeczy:
1. List skierowany jest do Króla Finubara.
2. Teclis będzie zaczynać w Saphery
3. Kroq'Gar będzie zaczynać w Xhotl (miasto w sercu Lustrii)
4. Upadające Bramy mogą być głównym wątkiem Wysokich Elfów tj. odbudowa ich czy coś takiego.
A czym są te Upadające bramy?
Tutaj nie jestem pewien, ale to chodzi chyba o to, co w trailerze miałeś, jak Teclis dotykał kamienia. Mam wrażenie, że te całe "Upadające Bramy" to właśnie te obeliski, z których jeden był bliski upadku ze względu na atak goblińskich hord Groma Grubasa.
Myślisz, że w jakich odstępach czasowych będą następne trailer'y?