To beznadziejnie liczyłem jednak, że będą to Helweci, Atrebatowie i Eduowie, ale może też będzie ciekawie- szczególnie,że dają Belgów. Szkoda jednak tych Helwetów......
Wersja do druku
To beznadziejnie liczyłem jednak, że będą to Helweci, Atrebatowie i Eduowie, ale może też będzie ciekawie- szczególnie,że dają Belgów. Szkoda jednak tych Helwetów......
Czy w ogóle można liczyć na to że te dodatki wyjdą w wersji pudełkowej (choćby pudełko z samym kodem danego dlc)? czy jedynym sposobem jest elektroniczny zakup przez steam?
Jesteśmy zdani na jedynie dystrybucje elektroniczną.
Uaktualnienie mapki tego czego możemy się spodziewać na chwilę obecną:[spoiler]http://goo.gl/n0bylG
Zagęściło się nam między w Europie i dobrze :) Może jestem dziwny ale zaczynam chęć zobaczenia kiedyś Nowej Kartaginy jako grywalnej frakcji (można by wtedy robić punickiego co-opa). Teraz półwysep Iberyjski i Arabia, a będzie już całkiem sympatycznie jeżeli chodzi o takie ogólne zagęszczenie mapy,
Pozdrawiam
Do Empire była płytka z dodatkami, nie wiem jak przy okazji Napoleona było. Patrząc po przykładzie Shoguna wielce wątpliwe byś nie miał racji.Cytat:
Zamieszczone przez marko1805
Jedno jest pewne, DLC będą płatne!!!!!!
A Baktria nie miała być darmowym DLC? ;>
Gdybyś zobaczył kolekcję którą od lat uzbierałem, nie dodawał byś tych wykrzykników stary... problem jest w tym że nie mogę nic kupić przez steamCytat:
Zamieszczone przez royal1410
czemu nie możesz przez steama kupić?Cytat:
Zamieszczone przez Vlad
Do ETW było takie wydanie - mini-kampania Warpath (o Indianach) i DLC z jednostkami zachodu. Był to kod podany na tekturce w kształcie płyty, w pudełku do gier. Pewnie dystrybutor myślał, że to koniec z dodatkami i wydał, a potem jeszcze były 2 kolejne DLC. Przy Napoleonie i Shogunie już tego nie powtarzali.Cytat:
Zamieszczone przez Vlad