Nie, bo nie mają takich jednostek w bitewniaku. Jedynie dla Książąt-Elektorów jest to możliwe, by mogli zasiadać gryfy.
Wersja do druku
Nie, bo nie mają takich jednostek w bitewniaku. Jedynie dla Książąt-Elektorów jest to możliwe, by mogli zasiadać gryfy.
A cha mocno bym się wkurzył gdyby dali Bretonie jako frakcja nie fabularna- tylko we własnej bitwie; bo też po co pokazywali Bretonie dla tego trybu, nie mogli od razu ogłosić, że to szósta frakcja, przecież trzeci LL orków jest zapowiedziany, a widnieje na rysunkach przedstawiających darmowe FLC. Nie mogli tak zrobić z Bretonią? Chyba,że nie zrobili jej całej, ale wtedy po co pokazują ją- Bretonie; od złej strony.
Bacz na słownictwo. Arr.
Dzięki za odpowiedz.:confused:
Jasno powiedzieli, że Bretonia będzie grywalna (na mapie kampanii) ale nie będzie gotowa na dzień premiery.
"We haven't said they won't be a playable campaign force. We've said they're not fleshed out enough for that right now so we thought it'd be cool for them to at least be in custom and multiplayer battles."
Dlatego dają ją z ograniczonym roosterem i tylko do bitew. W połączeniu z tym co napisał Ituriel, można jednoznacznie wywnioskować, że będzie to wspominana w blog poście rasa FLC planowana na koniec roku.
I świetnie- w takim razie. Nie obejrzałem całego filmiku, bo wyskakuje mi błąd i tyle z oglądania. Mógłby mi ktoś wymienić jakie jednostki ma Bretonia oprócz jezdzców Graala i jezdzców na pegazach.
Łucznicy,trebusze,piechota z halabardami i włóczniami,konni łucznicy,kapłanka,paladyn,zwykli rycerze i król
Jakoś Mnie to nie dziwi, są jako chłopcy do bicia, w kampanii. I 7 miesięcy będą czekać fani, na jej odblokowanie w Kampanii, FLC to znaczy że darmowy ? tak.
Ciekawe czy jak będą grywalną rasą, dostaną Bitewnych pielgrzymów?
DLC- to płatne dodatki
FLC- to bezpłatne dodatki ( darmowe )
Czy zwykli to bym nie powiedział. Ogólnie póki co roster Bretonnii przedstawia się tak:
chłopscy łucznicy, trebusze, zbrojni z halabardami i bronią drzewcową, konni giermkowie z łukami i konni giermkowie z włóczniami, kapłanka, paladyn, Rycerze Królestwa, Rycerze Graala, Rycerze na Pegazach i Król Louen Leoncoeur.
Także wg mnie pewniakiem w FLC z Bretonnią w kampanii będą:
Bitewni Pielgrzymi, Rycerze Próby, Rycerze Wędrowni, Relikwiarz Graala, Służka Pani, Błędni Rycerze (chyba, że coś pomyliłem i Błędny Rycerz to Rycerz Próby to przepraszam z góry)
Jak dla mnie zrobią podobnie do chaosu, czyli na początku jej roster będzie mocno ograniczony i dopiero po jej wyjściu jako flc dopakują go jednostkami.