Jest oficjalnie na fejsie informacja o dodaniu Baktrii :D
Wersja do druku
Jest oficjalnie na fejsie informacja o dodaniu Baktrii :D
No i znalazła się tuż obok Macedonii, Selków i Egiptu.
Mogliby w kolejnym dodatku poszerzyć mapę na wschód i dodać jakieś frakcje indyjskie :) Byłoby fajnie.
I tym samym widzimy, że teoria którą mieliśmy o 3 frakcjach na typ kultury upada. Ale mnie to cieszy bo oznacza to szansę na jeszcze jedną typowo wschodnią frakcję (może Persje z dodatkowymi łucznikami, jazdą elementarniejszą i rydwanami?)Cytat:
Zamieszczone przez Shay Ruan
Ja wolałbym by po prostu dodali takie jednostki w BaktriiCytat:
Mogliby w kolejnym dodatku poszerzyć mapę na wschód i dodać jakieś frakcje indyjskie :) Byłoby fajnie.
Pozdrawiam
Myślę,że pójdą za ciosem i szybko nie zobaczymy nowych frakcji z hoplitami i sarissami
Wtedy jak to pisaliśmy w ogóle jej nie było. Jestem na 100% pewien bo dokładnie jej szukałem. Pisałem do Lusteda, że Baktria zniknęła i może to wpłynęło na jej pojawienie się. Żeby nie zaliczyć wpadki to wrzucili ją wyżej, że niby była cały czas a ludzie się nie przyglądali. 8-)Cytat:
Zamieszczone przez Chaak
To świetna nowina. Tego nam trzeba było. :)Cytat:
Zamieszczone przez Sanvone
Dzięki większym odległością między nowymi nacjami, w głównej kampanii, Dlc "Cezara" wygląda bardzo dobrze.
Jak ją odblokować? Tak pytam, bo na stepowcach się posypałem, ale Królestwo Greko-Baktryjskie chciałbym obejrzeć.
Już masz Baktrię od paru dni, doszła w formie patcha.
Dziękuję (nie było mnie parę dni, więc sporo przegapiłem).