No to Legia klase pokazała ;) po tym meczu z Lechem myślałem, że będzie lepiej ale teraz to oni są cieniem samych siebie... do końca sezonu daleko i być może jeszcze zaczną grać chociaż przyzwoicie...
Wersja do druku
No to Legia klase pokazała ;) po tym meczu z Lechem myślałem, że będzie lepiej ale teraz to oni są cieniem samych siebie... do końca sezonu daleko i być może jeszcze zaczną grać chociaż przyzwoicie...
No to ,,zgasili" Legię :lol: Może będą mieli ten najlepszy stadion w I lidze 8-)
Weź przestań. To jakaś masakra jest.
<dłoń> tutaj mi wyrośnie kaktus jak Legła spadnie do 1 ligi. Nigdy nie uwierzę, że takie drużyny jak bytom, czy Śląsk mogą spuścić Ległe. Bez jaj proszę...
http://zero925.blox.pl/resource/500x258_304345.jpg
niestety 8-) wkrótce Śląsk zmiecie Legie.
Eutyches, jakiemu klubowi kibicujesz?
Osobiście też w to nie wierzę... Bo Legła zawsze ma szczęście więc i teraz da radę :evil:
Widzewowi, od czasów pierwszego ząbkowania ;)Cytat:
Zamieszczone przez Dragonit
Legia w 1 lidze? Panowie, nie popadajmy w skrajności. Dla tego klubu "bardzo słaby sezon" to nie załapanie się do europejskich pucharów. Gdyby Legia po zakończeniu rundy jesiennej była blisko strefy spadkowej, zimą można by się było spodziewać całkiem epickich transferów, bo to jeden z najbogatszych polskich klubów. Bardziej martwi mnie to, że nikt nie zdaje się mieć pomysłu na wyciągnięcie Legii z kryzysu. Jak ktoś myślał, że po świetnym meczu z Lechem sami zaczną dobrze grać, to się przeliczył.
No właśnie widać, jakie efekty dają wydane na nowych zawodników pieniądze w Legii. Zresztą, nie od dziś wiadomo, że to nie one grają na boisku i osiągają wyniki. Przykłady możnaby tu mnożyć, ale wystarczy wspomnieć niedawny mecz Barcelony z Herculesem.
Mecz z Lechem owszem, wyszedł Legii o tyle, że wygrała dzięki woli walki. Mistrz Polski w sumie sam sobie winien, bo grając w przewadze i wygrywając 1:0 powinni strzelać kolejne bramki, tymczasem chłopaki zapewne pomyśleli, że ,,mecz już jest wygrany".
Cracovia powoli wychodzi z doła; dziś remis, kto wie co będzie za tydzień.
Bla bla bla. W piłce nożnej każdy może ograć każdego, ale długoterminowo kasa ma kluczowe znaczenie. Klub który ją ma będzie wymieniał skład i trenerów aż nie zacznie wygrywać, klub który jej nie ma nawet po świetnym sezonie pożegna się z najlepszymi zawodnikami. Chyba że opiera się na weteranach, ale oni i tak długo nie pociągną. Mistrzostwo zdobywają kluby ze ścisłej czołówki, a jeśli jest inaczej, w połowie przypadków za sprawą jakiejś afery korupcyjnej. Na palcach jednej głowy można liczyć przypadki, gdzie zespół ze elity jakiejś ligi zajmował miejsce poza pierwszą piątką... No może pierwszą siódemką
Z obecnym składem Legia powinna walczyć o mistrza. Nie siedzę w tym klubie i nie wiem, czyja to wina, że grają tak słabo. Wszystkiego zwalać na Skorżę nie można. Zespół po takiej przebudowie powinien wchodzić w rozgrywki na luzie, mając wielki kredyt zaufania i świadomość wszystkich wokół, że drużyna dopiero się tworzy. Zamiast tego były szumne zapowiedzi rozstawienia całej ekstraklasy po kątach. Może to tu tkwi problem? Jak dla mnie trzeba wynająć bandę jakichś Zenonów żeby stali nad wszystkimi ludźmi mającymi cokolwiek wspólnego z klubem i ostro kopali ich po dupach żeby wzięli się do roboty. Dziękuję, dobranoc.