Re: Frakcje - 20 frakcji grywalnych (3 nowe celtyckie)
Ktoś w tym wątku pisał o płatności na Steam za pomocą paysafecart, mam pytanie, co mogę zrobić ze środkami które pozostaną na karcie?
Czyli dokładniej kupuję kartę za 50 PLN i 42 PLN wydaję na zakup gry, co z pozostałymi 8 zł, czy mogę je jakoś wypłacić?
Przy następnym zakupie za pomocą paysafecart, możesz połączyć to co zostało na starej karcie z pieniędzmi nowej karty. Mam nadzieję, że zrozumiałeś co chciałem powiedzieć, bo coś mi nie idzie dziś tłumaczenie.
Tak rozumiem, dzięki.
Doczytałem na ich stronie, że przy płatnościach można łączyć wiele kart.
Cytat:
Zamieszczone przez Martinus123
Doczytałem na ich stronie, że przy płatnościach można łączyć wiele kart.
Tak to jest prawda ;)
Cytat:
Zamieszczone przez Shay Ruan
Przy następnym zakupie za pomocą paysafecart, możesz połączyć to co zostało na starej karcie z pieniędzmi nowej karty. Mam nadzieję, że zrozumiałeś co chciałem powiedzieć, bo coś mi nie idzie dziś tłumaczenie.
Potwierdzam że takie łączenie bilansu na P.S.C. jest możliwe, a przy tym wygodne.. Jeszcze raz dziękuję Shay Ruan. Dzięki temu, zakupiłem już kilka zaległych dodatków.
Siemka mam takie pytanie, jak mogę pozyskać frakcje takie jak: Galacja, Bojowie i Nerwiowie bo są one w dostępnych, ja ich nie posiadam i nie widzę żadnego płatnego DLC żebym mógł je kupić ?
Dodatek Cezar w Galii je odblokowuje.
Aha, dzięki :) Ale mam rozumieć, że w całej kampanii nie tylko dodatku ?
Cytat:
Zamieszczone przez przemoxdlol
Aha, dzięki :) Ale mam rozumieć, że w całej kampanii nie tylko dodatku ?
Często jest to mylące dla ludzi. Już wyjaśniam jak wygląda schemat odblokowania frakcji w Caesar in Gaul.
3 całkiem nowe frakcje: Nerwiowie, Galatowie i Bojowie są odblokowane tylko w głównej kampanii.
W samym dodatku jako grywalne to z tych 3 nowych występują tylko Nerwiowie, a pozostałe 3 grywalne to z podstawki: Arwernowie, Swebowie i Rzym.