to podaj mi prosze linka gdzie jest spolszczenie do megasubmoda bo tych spolszczen i poprawek jest tyle ze nie mozna sie w tym polapac.
Wersja do druku
to podaj mi prosze linka gdzie jest spolszczenie do megasubmoda bo tych spolszczen i poprawek jest tyle ze nie mozna sie w tym polapac.
http://forum.totalwar.org.pl/showthr...%28wersja-V%29 tu masz instalkę megasubmoda V, które ma spolszczenie w standardzie, starczy dograć tylko fix i poprawkę do spolszczenia z 6.11.2014
zrobilem tak jak mowisz no niestety nie pomoglo dalej wywala na 156 turze ale mam nadzieje ze to jednarozowe i przy nastepnej kampanii bedzie ok chociaz troche watpie w to
dzieki tak czy inaczej
Po wgraniu spolszczenia usunąłeś plik map.rwm z kampanii i pliki .bin z folderu text?
Wywala. Wgraj porządnie moda i submody i daj loga a nie oczekujesz cudów.
Masz złe spolszczenie, zainstaluj poprawnie megasubmoda i nie wgrywaj do niego spolszczenia starego i daj loga.
EDIT: a to że jest buredl na tym forum to druga sprawa. Starzy wyjadacze się łapią, ale nowi to ja się nie dziwię że nie bardzo. Bałagan z wątkami, bałagan z nazwami wątków, źle opisane wątki. Na pewni nie zachęca to do przejrzenia forum i stąd kolejny bałagan wynikający z tego, że ludzie nie wiedż gdzie pisać i piszą w złych wątkach. Moja propozyjca:
Przyklejony: Bellum Crucis 6.3 - zmienić nazwę na Bellum Crucis 6.3 - dyskusja ogólna
Przyklejony: Bellum Crucis 6.3- indywidualne kompilacje skryptowe :) - kiedyś wątek pierwszoligowy - dzisiaj? Odczepić, jest megasubmod.
Przyklejony: Spolszczenie Bellum Crucis 6.3 z 15.11.2012 - - kiedyś wątek pierwszoligowy - dzisiaj? Odczepić, jest megasubmod i fixy.
Przyklejony: Gdzie instalować system i Mediewal 2 i mody.Poradnik filmowy - wywalić bo link nie działa.
MEGASUBMOD (Wino+Mietek77+Aramegil+Araven+Kam2150) - przykleić i zmienić nazwę MEGASUBMOD do BC 6.3
Megasubmod do BC 7 -przykleić
Bellum Crucis 7.0 - dyskusja ogólna - przykleić
POPRAWA wydajności kompa do Bellum i innych gier- przykleić
zamiast Bellum Crucis 7 MIITW "napotka" zrobić dwa wątki: błędy w BC 7 i drugi błędy w BC 6.3 czy jakoś tak i oba przykleić.
Można prosić o alternatywny link do pobrania megasubmoda? Bo z tego linku http://przeklej.org/file/fe4dts/PM.exe nie da się pobrać.Pod koniec pobierania wyskakuje komunikat z błędem serwera.
Próbuj kilka razy, o różnych porach. Ew. zmień przeglądarkę na Google Chrome. Można mieć kilka przeglądarek.
zainstalowalem BC 6.3 + megasubmoda tylko mam bardzo duzy problem z kasa. wiem ze jak kiedys czytalem forum to przewijał sie ten watek i doradzaliscie zeby usunac jakies skrypty. Najbardziej przeszkadza mi kara finansowa za oblezenia. Nie rekrutujac zadnego nowego wojska po okolo 6 turze Polska jestem kilkadziesiat tysiecy na minusie, paranoja ;/
Chodziło o kary gdy miałeś państwo na 1/4, pół mapy, przy takim państwie te skrypty jeszcze mocno nie działają,musisz albo skasować część wojska albo oblężyć i szturmować po 1, 2 turach oblężenia miasta, wtedy wojsko się wykrwawi, w dodatku zyskasz nowe dochody z miast.
Money script w 6.3 zabiera co turę też 2k ze skarbca za każde oblężenie, więc trzeba szybko atakować gdzieś był na forum też dostępny money script w łagodniejszej wersji.