-
Re: Piłka Nożna
Masz rację, co do Legii. Jednak specyfika tego klubu zawsze polegała na tym że najważniejsi w niej byli piłkarze...Ile razy zawodnicy spuszczali trenerów niewygodnych, bo czepiających się odnośnie wymagań, lista byłaby imponująca...Jedynie za czasów Janosika który chwycił ówczesnych piłkarzy za...serce ;) były wyniki i to takie jakich żaden niestety z polskich zespołów do dzisiaj nie powtórzył...
-
No i właśnie Legia powinna kupić tych zawodników dużo wcześniej przed rozpoczęciem sezonu, żeby oni się zgrali. Jeden mecz z Arsenalem nie da im zgrania...
-
a legia hmmm :lol: a przeciez wymienili caly sklad mial byc podboj LM.
a tymczasem nasi kopacze dzis graja z Belchatowem, licze ze Mistrz Polski wreszcie zacznie grac, jak na niego przystalo - albo inaczej - tak jak w LE.
-
Nasi "kopacze" grają w Europejskich pucharach dobrą piłkę więc nie wiem czy można ich tak nazwać ;) W lidze trochę słabiej no ale też moim zdaniem grając na max możliwości nie można nazwać ich kopaczami :D
-
ja(zreszta nie tylko) ich tak nazywam, bo spinaja sie na europejskie puchary, a lige olewają - porazki z oslabiona Legia nie idzie wybaczyc....
nie chcialbym zobaczyc Kolejorza grajacego w polfinale LE a bedacego w strefie spadkowej ;)
-
Tego najprawdopodobniej nikt im nie wybaczy ale miejmy nadzieję, że w lidze też zaczną grać :P
Co nie zmienia jednak faktu, że nie zaryzykowałbym stwierdzenia "kopacze" ;)
-
Jaga wygrywa i wciaz jest Liderem :D
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91 ... meczu.html
Zas legla kolejne baty i lotem pikujacym leci w dol az milo patrzec :lol: ...a mialo byc Mistrzostwo i LM :shock: Moze by tak znow wprowadzic przymusowy pobor do legionistow jak za dawnych dobrych lat :lol: ;)
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91 ... meczu.html
-
Tak myślę że w sumie to może bym chciał, żeby Legia skończyła bliżej środka tabeli. Po takim kopniaku w dupę przynajmniej wypieprzyliby połowę składu, trenerów i oczywiście menedżera. Ale wierzę że ten zespół który w tej chwili daje dupy jest zespołem mogącym sięgnąć po mistrza. Może jeszcze nie w tym roku, ale za rok.
Wywalić tylko Iwańskiego, Wawrzyniaka, Gizę, Rybusa i kupić zawodników sprawdzających się w innych klubach ekstraklasy - najlepiej młodych.
-
I Legła powinna zmienić bramkarza... Bo ten Antolovic czy jak mu tam to jak kołek broni :D
-
Zapomniałbym. Antolovica do rezerwy. Powinien najpierw potrenować sezon - dwa z Dowhaniem, tak jak kiedyś Mucha, zanim trafi do 1 składu. Jest cholernie utalentowany, ale bardzo młody jak na bramkarza.