Re: Jeżeli teraz jest źle, to jutro będzie jeszcze gorzej
Cytat:
poza tym przypominam tylko, że jazda na niewłaściwym biegu drastycznie zwiększa zużycie paliwa, więc dalej jeździj na trójce
Ta mam jechać piątką 40 km/h, obroty aż szarpie budą, to jest ekonomiczna jazda którą lubi silnik :lol: Jeżdzę na trójce bo za wlekącym się zawalidrogą więcej nie da rady, po mieście zresztą wogóle nie ma gdzie dać 5 bieg, ty tego nie ogarniasz. Pewnie mulisz swojego gólfa na 5 1000 obrotów aż szarpie, oszczędzasz paliwko :lol: Zresztą po co ja tu wogóle piszę, po twoich postach widać że nie ma do kogo :roll:
Przecież ty nic nie wiesz. :lol:
Cytat:
to Ty miej litość...
skoro przez bagatela kilkadziesiąt lat nic się nie robiło, to spodziewasz się, że nagle w ciągu 1.5 kadencji rząd jak za pstryknięciem palców naprawi wszystkie drogi jak leci oraz wybuduje sieć autostrad co najmniej taką jak w Niemczech? Tak się nie da.
Czytaj uważnie. Przecież pisałem, że główną przyczyną jest III RP. Ta władza naturalnie też, szczególnie że większość ludzi przy korycie już osobami decyzyjnymi mającymi wpływ na bieg rzeczy było w czasie III RP wielokrotnie. Ale możesz być za młody, by o tym wiedzieć, jak nie przepadasz za historią najnowszą ;)
Cytat:
Tutaj swoje grosze dokłada też beznadziejnie skonstruowane prawo zamówień publicznych. Wspomniano o tym jakiś czas temu, ponoć niedługo ma być wprowadzone, ale kiedy to nie wiem
Ktoś te Coveki, DSS itp. wybrał do budowy dróg. A to tylko wierzchołek góry lodowej. Albo raczej góry kręconych lodów ;)
Cytat:
Człowieku marnujesz się. Elrond jesteś najmądrzejszy. Dlaczego nie startujesz w wyborach? Przecież na takiego omnibusa ludzie będą głosować tysiącami. Przecież Ty znasz rozwiązania najważniejszych problemów w kraju!
aaa zapomniałem ... jesteś tylko dobry w pisaniu postów w godzinach pracy. Nie wiesz jak zwiększyć swój przychód, ale wiesz jak "uzdrowić" kraj. Typowe dla wyznawcy JKM i hipsterki.
Jak zwykle zero ruszania tematu tylko wścieklizna w moją stronę. Towarzyszu tabletki już braliście dzisiaj? Ziółka wypite? Bo się telepiecie ze złości :lol:
Cytat:
od kiedy to jadąc wolniej spalasz więcej paliwa ?????? kompromitujesz się jako "forumowy znawca" i jako "kierowca od kilku lat"
weź sobie lepiej instrukcję eksploatacyjną poczytaj albo o obrotach silnika
Dorobisz się kiedyś auta, gdzie możesz sprawdzić spalanie momentowe, przeczytasz instrukcje do jakiegoś samochodu, wtedy możesz wrócić i podzielić się doświadczeniami.
Dorobi to się kolejnego osta jak nie przestanie stosować zaczepek względem innych userów.
Elrond a może zamiast kolejnej bajki napiszesz nam wszystkim konkrety. I nie na zasadzie "miesiewydaje", "jamówieżetakjest" tylko wzory, wykresy ? To, że tworzysz nową fizykę to już się dowiedzieliśmy, to, że wiesz wszystko, też. Ale de facto wychodzi na to, że nie znasz się praktycznie na niczym.
Drobna demonstracyjka garstki oszołomów w ciemnogrodzie :twisted: Nic dziwnego, że nasze media jej niezauważyły :lol:
"Ja wynika z szacunków francuskiej gazety „Le Figaro”, co najmniej 500 tys. osób wyszło w dziś na ulice Paryża, żeby zaprotestować przeciwko projektowi ustawy umożliwiającej parom homoseksualnym zawieranie małżeństw i adopcję dzieci."
http://niezalezna.pl/37173-pol-miliona- ... u-w-paryzu
Cytat:
Elrond a może zamiast kolejnej bajki napiszesz nam wszystkim konkrety. I nie na zasadzie "miesiewydaje", "jamówieżetakjest" tylko wzory, wykresy ? To, że tworzysz nową fizykę to już się dowiedzieliśmy, to, że wiesz wszystko, też. Ale de facto wychodzi na to, że nie znasz się praktycznie na niczym.
Jakbyś chciał wiedzieć to wykres zależności spalania od prędkości (x - prędkość, y - spalanie) wygląda mniej więcej jak widełki skierowane w górę i najmniejsza wartość spalania waha się tak mniej więcej w przedziale (60km/h-105km/h). Także jeździj sobie te twoje <60km/h i oszczędzaj ;) :lol:
Cytat:
W ustach osoby, której praktycznie każdy post to trolling i plucie jadem na prawo i lewo, takie słowa brzmią wyjątkowo zabawnie. Z chęcią doczekałbym się Twoich merytorycznych wypowiedzi bez wrzutów w stronę innych. Tylko czy doczekam się :D :?:
Precz z lewackim spiskiem, Jerzy.O też jest z Mossadu !!! wykorzystują dzieci w Chinach i mordują bezbronne foki a nasze dzieci przerabiają na mace, taki jest cel lewactwa-nakarmić syjonistów macą.
http://i1162.photobucket.com/albums/...ps712d288e.jpg
Oto dowód-maca z goja
http://i1162.photobucket.com/albums/...ps7ce16652.jpg
Pludrak, kto cię wypuścił z Tawerny?