Do BC 6,3 nie istnieje. Chyba, że powstał bardzo niedawno.
Wersja do druku
Do BC 6,3 nie istnieje. Chyba, że powstał bardzo niedawno.
Pobrałem AI Germanicusa i teraz moje pytanie brzmi, jak to odpalić, zainstalowałem normalnie w folderze mods, odpaliłem plik "Setup ReallyBadAI", tam wybrałem Bellum Crucis a następnie "really BadAI for misc mods" i kliknełem "ok" i wyłączyłem ten pliczek i włączyłem BC, czy to wszystko, czy muszę przekopiowywać jakieś pliki jeszcze ?
Na Bellum to zwykle nie działa. Znaczy instalacja z poziomu setupu tego ai.
Wejdź do mods do katalogu g5 potem do ManualIntegration skopiuj oba katalogi stamtąd i wrzuć je do głównego katalogu BellumCrucis6 nadpisując.
Coś nie doczytałeś bo pisałem o ty przy tym Ai w Modach uzupełniających.
Dziekuje ślicznie :D
Przyznam się bez bicia że nie czytałem tam prawie nic.
Hey
Wiem ze jest osobny temat do tej sprawy i napisałem tam posta ale niestety chyba się nie wyświetla, :cry: mniejsza z tym. Mam problem z tą nieszczęsną 51 turą o której wiele już pisano na tym forum, tak jak pisał Araven spatchowalem kingdomsy wszystko chodziło gładko , tury były szybkie nic się nie zacinało , moją pierwszą kampanię hre nie prowadziłem dalej z powodu wcześniejszego błędu , pomyślałem że jeśli zaczną nową kampanię Bizancjum to tego juz nie będzie , rozbiłem Turków , sojusz z Abbasydami przeciwko Zengidom ,wspieranie krzyżowców ale bez przesady ;) no i niestety nadeszła 51 tura, znów wyrzuciło mnie na rebeliantach ;/ nie wiem juz co z tym zrobic, moze to przez abbasydow i jakiegos bledu zwiazanego , nie mam pojęcia. Strasznie mi się spodobał bellum crucis i nie chce się poddawać. Macie jakieś pomysły ? ;d z góry dziękuje
Wstaw plik na forum z savem. Spróbuję przepchnąć.
Nim wstawisz, rusz agenta, zapisz, potem wyjdź z moda, usuń map.rwm z kampani w jaką grasz. odpal ponoiwnie i próbuj. Ew. pzrywróc włoski text, rusz agenta zapisz.
Włącz toggle_fow na moment. Może jakoś obejdziesz.
Mam dość łatwe pytanie.
Przy włączaniu tego moda rozumiem, że mam korzystać z ikonki Bellum Crusis na pulpicie tak? Tu pojawia się problem, bo do tego wymagana jest płytka Kingdoms, którą Securerom uznaje za nieoryginalną, a właśnie dzisiaj doszła do mnie pocztą. Znalazłem temat z informacjami o tym jak sobie poradzić, ale żadna pomoc z cd projektu już nie jest aktualna, nie wierze, żeby teraz przysłali mi inną płytkę - więc pojawia się pytanie - jak to obejść?
Ja uruchamiam grę tylko przez Program Files/Medieval II Total War/mods/BellumCrucis6/bellumcrucis6.bat.
Myślałeś nad tym, żeby wyłączyć SecuROM? Ktoś gdzieś na forum pisał o podobnym problemie, poszukaj.
W Grodzie albo Podzamczu był taki temat, zajrzyj tam.
Albo próbuj wyłączyć jak pisze Dunkel.
Zawsze można kupić oryginał np. http://www.ceneo.pl/19798835