Słowik z Jagielloni jeszcze młodszy, a broni naprawdę dobrze :P Sam kilka razy go widziałem jak występował jeszcze w Sparcie Oborniki i Szamotuły i uczęszczał do Szamotulskiego LO :D
Wersja do druku
Słowik z Jagielloni jeszcze młodszy, a broni naprawdę dobrze :P Sam kilka razy go widziałem jak występował jeszcze w Sparcie Oborniki i Szamotuły i uczęszczał do Szamotulskiego LO :D
Czik ale czy to już przypadkiem nie było?? przecież u was latem co zrobili? z tego co się orientuje prawie połowe składu wymienili tak samo mówienie że tak bogaty klub nie ma sznas spaść a Górnik?? dawał miliony zl na piłkarzy myśląc że będzie walczyć o mistrza a na koniec sezonu co? witaj 1 ligo, więc nie bądź taki pewny.
Lech przegral :shock:
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91 ... Popek.html
No a jak jeszcze dzis Korona rowniez przegra albo zremisuje z Ruchem to bedzie super dla Jagi(5-4 pkt. przewagi) ;) nad drugim miejscem
Właśnie nie ciekawie ja chciałem remisu bo tak GKS ma teraz 16 pkt
O Jezu... Co się z nimi dzieje w tej lidze :D Z GKS dostają w dupsko, a remisują z Juve mecz, który mogą wygrać... APOKALIPSA :D
A może z Juve grało UFO :lol:
A w lidze gra prawdziwa drużyna :lol:
A tak na poważnie to ja też nie wiem co się dzieje. Z GKS powinni chociaż zremisować a tu klops :(
:| dno.... co za k... frajerzy
tzw. wielka trojca przezywa kryzys. Wisla chyba jest w najlepszej sytuacji.
Zaskakujące wyniki w tej kolejce. Jestem tylko zdenerwowany, że moja drużyna nie może wykorzystać potknięć rywali :evil:
Pary 1/8 finału Pucharu Polski:
Cracovia - Lech Poznań
Wisła Kraków - Widzew Łódź
Korona Kielce - Jagiellonia Białystok
Podbeskidzie Bielsko-Biała - GKS Bełchatów
Łódzki KS - Lechia Gdańsk
Śląsk Wrocław - Legia Warszawa
KSZO Ostrowiec Świętokrzyski - Polonia Warszawa
OKS 1945 Olsztyn - Ruch Chorzów
a tak liczyłem na wyjazd do Olsztyna ehhh :|
Tej, ale za to najciekawiej sie ten mecz zapowiada. A z Cracovią łatwo nie będzie.
edit: chodzi mi o Jagiellonie z Koronom.