Ufff....mam Winde 7 i momed Thomson 330. Ale musiałem kombinować...z tego co piszą w necie, ten model tak ma :?
Wersja do druku
Ufff....mam Winde 7 i momed Thomson 330. Ale musiałem kombinować...z tego co piszą w necie, ten model tak ma :?
No jednak modem będzie sprawiał i sprawia problemy na 7. Mam takie pytanie, czy jak kupię router, to czy mogę go używać zamiast modemu ? nie chce dzielić żadnej sieci itp. tylko żebym nie musiał korzystać z Thomsona.
Mam problem . Chciałbym sformatować partycję dysku . Jak to zrobić ? Gdy włączam komputer, klikam F2 . Następnie wchodzę w zakładkę "BOOT" i co dalej ? Z góry dzięki za pomoc ;) Jak coś to mam Windowsa XP :P
http://komputery.katalogi.pl/Instalacja ... 46168.html zrób tak jak tam pisze i powinno być ok , ja sie nauczyłem przez tą instrukcje
Jeśli masz Neozdradę, Netię czy inne takie, to będziesz potrzebował routera z wyjściem ADSL. Modem nie będzie wtedy potrzebny.Cytat:
Zamieszczone przez Aquila
Mam problem w wyświetlaniu grafiki, pojawiają mi się po czasie niebieski kropeczki na całym monitorze po czym system się wiesza. Reinstalacja sterowników karty graficznej pomaga na bardzo krótka chwilę, czasami na dłużej, czasami tylko na poziomie systemu (po reinstalacji dostaje raport o błędach w pliku sysdata). Grafika chodzi normalnie gdy sterowniki nie są zainstalowane.
Wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazują na kartę graficzną, ale ona wogóle się nie przegrzewała, wiele miesięcy niera chodziła kilkanaście godzin na dobę, więc nie wiem dlaczego niby miałby ją szlak trafić.
Mam wątpliwości co do kabla D-SUB. Powinien działać niezależnie, którą stroną go podłaczę a mam taką sytuację, że tylko jedno ułożenie działa. Możliwe też jest, że muszę przeinstalować system.
Proszę o pomoc :)
Haaaa, wczesniej mi nie pisales, ze caly system ci sie wiesza. Czy jesli odpalisz jakas aplikacje to dzwiek leci dalej normalnie? Jesli tak to najprawdopodobniej siadly ci pamieci na karcie
teraz już wiem, że to karta padła :) bo monitorek mam taki :lol:
http://img705.imageshack.us/img705/8273/hyyhu.jpg
Muahahah, Miley Cyrus i Lady Gaga xDDDD
Fajne dwie muzyczki - poker face i party in usa ^^ a ty masz Arkę Noego ty pierdoło jedna! :lol:Cytat:
Zamieszczone przez voitek