Może i śmieszne ale ona się podnosi właściwie sama. Ja tak mam. :D Nie widzisz co ma zamiar zrobić przeciwnik i odruchowo chronisz głowę i bark.
Wersja do druku
Może i śmieszne ale ona się podnosi właściwie sama. Ja tak mam. :D Nie widzisz co ma zamiar zrobić przeciwnik i odruchowo chronisz głowę i bark.
Czyli popelniasz najbardziej podstawowy blad;)
Volo daj spokó. Czytam ten temat na bieżąco i nudzi mnie już troche to Twoje zachwanie. Każdy wie, że my walczymy szybciej ale ja Ci zrobie sprawdzian - ubierzemy Cie w nasz najcieższy sprzęt kolczą i wszystko co tylko możliwe a ja wyjde np w samej przeszywce - zobaczymy kto będzie jak szybko się ruszał. Uważam że to będzie takie (kijowe bo kijowe ale nie mamy sprzetu) zestawienie "wczesny" i "późny". Wtedy sie wszystko okaże.
Tak myśle bynajmniej.
Rycerze niech sie tłuką po swojemu luz spoko mnie tam już nic do tego. Ja uważam że my jesteśmy fajniejsi, Vas, że oni i kłótnia nigdy się nie skończy. Ja bym chciał kiedyś ubrać sie w taki pancerz i zobaczyć jak to jest być późniakiem.
Garnczkowy hełm jakiś mam także pojęcie o polu widzenia jest mi znane. Na prawde tam nic nie widać :D
Po Twoim poscie wnioskuje, ze nie sledzisz na biezaco;)Cytat:
Volo daj spokó. Czytam ten temat na bieżąco i nudzi mnie już troche to Twoje zachwanie.
bo:
Nigdy nie negowalem tego, roznimi sie stylem walki. Wiem tez ze walczymy szybciej. Nie wiem wiec po co o tym mi piszesz? Nie rozmawiamy teraz o pojedynku wczesny vs pozny ogolenie. Rozmawiamy o filmiku, polecam bys go obejrzal. Poza tym walczylem w ciezkiesj przeszywce, w kolczudze ciezszej od tej najciezszej jaka teraz mamy. Poza tym walczylem tez z tarcza ciezsza niz jakakolwiek inna:P Wiec nie wiem po co mamy tos prawdzac? Oboje wiemy, ze walczymys zybciej i nigdzie tego nie neguje, wiec Twoj wywod Mopku byl zbedny:)Cytat:
Każdy wie, że my walczymy szybciej ale ja Ci zrobie sprawdzian - ubierzemy Cie w nasz najcieższy sprzęt kolczą i wszystko co tylko możliwe a ja wyjde np w samej przeszywce - zobaczymy kto będzie jak szybko się ruszał. Uważam że to będzie takie (kijowe bo kijowe ale nie mamy sprzetu) zestawienie "wczesny" i "późny". Wtedy sie wszystko okaże.
Tak myśle bynajmniej.
No i znowu, bo debata nie dotyczy tego kto jest lepszy;) Poza tym moze sie troche unioslem za bardzo, ale z drugiej strony Ty tez jakis czas temu wyskoczyles jak "Filip z konopii" o tym kto sie kogo boi, kiedy temat byl juz zakonczony:P Takze luzuje i szykuj flache bo ja w sobote przyjezdzam;)Cytat:
Rycerze niech sie tłuką po swojemu luz spoko mnie tam już nic do tego. Ja uważam że my jesteśmy fajniejsi, Vas, że oni i kłótnia nigdy się nie skończy. Ja bym chciał kiedyś ubrać sie w taki pancerz i zobaczyć jak to jest być późniakiem.
w 1 na 1 walczy się zupełnie inaczej :) Tam nie mam problemów z tarczą.
Zostawmy ten temat;)
http://www.wojmir.pl/lamelkistal.htm
Typ 1, 2, 5 i 9 to moje faworytki;) Juz zaczynam odkladac pieniadzory;)
jak mógłbym wybierać to tylko ta łuseczka :D
jakiś taki sentyment mam :p
Dobrze, że mi przypomniałeś :P Moja lamela lezy i stygnie :P Czas do roboty sie zabrac :P
A jak reszta vhłopaków wytrzyma to co myslisz Volo żeby zrobić sobie wspólne zdjęcie w strojach dla rekonstruktorów TW. Wiesz takie zdjęcie jak te nasze do Gejzera :P
Luska ladna ale dosc droga:/ Ostatnia jest najtansza...
A zdjecei sie zrobi, ale to dopiero jak sie wystylizuje:P
Przepiękne mają tam hełmy na tej stronie co podał Volo :)
Nie za piekne:p Tzn moze i ladne, ale jets wielu kowlai ktorzy robia ladniejsze i za mniej kosmiczne ceny. Te sa bardzo wygorowane i w sumie nie wiem czemu. Ot zwukle szlomy i inne;) Jak chcesz ladne helmy zobaczyc to polecam:
http://www.thorkil.pl/kontakt.htm