Może zaczekajmy czy wszyscy się zgadzają i wtedy założy się temat ;) nie wiem czy moderator nie musi tego zrobić ;)
Wersja do druku
Może zaczekajmy czy wszyscy się zgadzają i wtedy założy się temat ;) nie wiem czy moderator nie musi tego zrobić ;)
sory ale zawsze jestem podjarany takimi zdarzeniami i mam ochotę zaczynać je jak najszybciej ;D
Zrobiłem podobną metodę losowania z tym, że z mniejszymi kartkami i kieliszkami wódki
EDIT: Kieliszkami od wódki bez wódki :P
1.Remix i Radek
2.TUFF i Legvan
To są pary przeze mnie zaproponowane do losowania kolejnych KO. Oczywiście nie wiadomo, czy takowe się odbędą i czy wyżej wymienieni nadal będą z nami brali udział. Jednak chcę by uniknąć takiej sytuacji jak ja miałem z WMM. Jeśli ktoś odpadnie z pierwszej pary np. Radek, to z drugiej pary ktoś ją zastąpi np. TUFF. Jeśli i to zawiedzie to wybierze się kogoś kto wcześniej losował, WMM, mnie lub Ashgana. Ale tylko w zestawieniu w którym się to wcześniej nie powtórzyło np. Ja i WMM. Nie bierzemy pod uwagę nowych uczestników, bo póki nie rozegramy z nimi tego trzeciego KO to są w sumie dla nas wszystkich obcymi graczami i lepiej jak wpierw się z nami zintegruja. A do piątego i szóstego KO, to nawet JA nie wybiegam tak daleko w przyszłość.
Jednakże jestem świadom, że to dalsza przyszłość, powinniśmy wpierw rozegrać do końca Teutonic i Americe, ale unikniemy w ten sposób nieporozumień z "autorytetem". Tak czy owak, jeśli zgadzacie się, by w następnej kolejności losował Remix z Radkiem (z zastępstwem w postaci TUFFa i Legvana, w dalszej kolejności pozostałego oryginalnego składu Avengers-TotalWar :D) to napiszcie co o tym sądzicie. Losowanie takowe oczywiście odbędzie się na tej samej zasadzie co ostatnie.
Hej hej hej , dlaczego jednostki są rekrutowane odrazu po wykonaniu ruchu , a nie na koniec tury?
@UP, w jakim sensie?
Zobacz film mistrza z pierwszej tury i mojego seyva . Zamiast 6jednostek ma 9 ,przez co nie byłem w stanie zaatakować jego twierdzy. Powinno byc tak jak w normalniej kampanii medievala , bo to niszczy całe podejście do kampanii. No chyba że jest się pierwszą frakcją w kampanii.
Nagrać o tym film i przedstawić problem? Tylko potrzebuję seyva Zakonu z pierwszej tury , znaczy jak zaczyna
Radek, taka jest mechanika gry i tego nie zmienisz. Tak zawsze było jest i będzie.
Jakoś w normalnej kampanii przeciwko komputerowi tak nie ma ... zresztą nagram o tym filmik