Panowie, zepnijcie 4 litery, nie przeciągajmy tak tego turnieju, bo straci swój smak.
Wersja do druku
Panowie, zepnijcie 4 litery, nie przeciągajmy tak tego turnieju, bo straci swój smak.
Prawie 3 tygodnie na rozegranie 3 meczy. Nieźle :)
Szybka analiza:
GRUPA A:
1miejsce: Pirx/Tuff
2miejsce: zależne od 2 bitwy Ituriel/radoslawzal vs Nikczemnik/Remix. W razie wygranej zespołu Ituriel/Radoslawzal 3 zespoły mają identyczny bilans/ w razie remisu Nikczemniki mają 2 miejsce
GRUPA B:
1 miejsce:Tyberiusz/Bachus
2 miejsce: bezpośredni mecz pomiędzy Arroyo/Bolesław vs hd/Ingvar77 wyłoni zespół, który awansuje z drugiego miejsca
GRUPA C:
1 miejsce: rafjar/Nieznajomy
2 miejsce: NogaodPaczka/Paweł
GRUPA D:
1 miejsce:Andrij/TM
2 miejsce: Pyrrus/Curse
Reasumując: czekamy na 2 mecze w grupach A i B i wszystko będzie już jasne. Dawać Panowie:)
To już trochę przesada, żeby tak przeciągać tę fazę rozgrywek. Moja grupa potrafiła się jakoś zmobilizować i rozegrać wszystkie mecze w jeden wieczór, pomimo tego, że wszyscy zapewne mamy swoje życie prywatne. Ech...
Jestem świeżo po rozegraniu drugiego meczu z Iturielem i Radkiem. Na szczęście dla mnie - remis. Fazo pucharowa - nadchodzimy :D !
Ja dziękuje za fajne bitwy. Nie liczę tylko starcia z parą Pirx/Tuff gdzie kompletnie mi się nie chciało i 90% przegranej to moja zasługa.
Zaś radoslawzal może być bardzo dobrym zawodnikiem w następnych solowych turniejach/ligach, tu mu traszkę przeszkadzałem.
Radek to poziom I Liga/SL. Dla mnie największe pozytywne zaskoczenie jak do tej pory w turnieju.
Dużo chlopak trenuje ostatnio ;)
ach no tak zapomniałem wcześniej wywrzeć psychicznego nacisku na przeciwników, że ostro trenuje w romka udostępniając moje medale steamowe w sygnaturce, strach się bać:D:D
http://i.imgur.com/nE2BARr.png
40 bitew w 7 dni? - xD - To już nieznajomy mniej rozgrywa :P
W dniach 31 stycznia - 7 lutego jestem na wakacjach więc losowanie powinno się odbyć we czwartek żeby można było rozegrać nasz ćwierćfinał w weekend.