Z doświadczenia wiem, że najbardziej wymagającym przeciwnikiem jest człowiek, może spróbujesz kampanii online?
Porównując AI R1 i M2 uważam, że nie ma żadnej różnicy - ten sam poziom (mówię tutaj o podstawowym AI).
Wersja do druku
Z doświadczenia wiem, że najbardziej wymagającym przeciwnikiem jest człowiek, może spróbujesz kampanii online?
Porównując AI R1 i M2 uważam, że nie ma żadnej różnicy - ten sam poziom (mówię tutaj o podstawowym AI).
Kampania online ? Mówisz chyba o bitwach... albo o Empire i Shogun 2
Nie... Sprawdź sobie dział Kampanii Online na tym forum.
Jeśli chodzi o moda z dobrym AI to pewnie DarthMod ;)
Szukam modu w wczesnym średniowieczu z wieloma prowincjami :)
Znacie jakies?
W średniowieczu jest Crusades, ale nie grałem, więc nie wiem czy ma dużo prowincji.
Typowym modem powiększającym mapę, a co za tym idzie, ilość prowincji, jest Mundus Magnus (ale ten nie jest w średniowieczu)
Crusades mi się nie podoba :/
Witam poszukuję moda do RTW ALBO RTW BI jakiś w stylu średniowiecza ale nie tylko jakoś nigdy nie modowałem rome więc zdam się na wasz gust w geście modów.
Z góry dziękuję za odpowiedź !!!! :D :D :D
Istnieje temat o poszukiwaniu modów, nie musiałeś zakładać następnego. Ale polecam Ci moda Crusades viewtopic.php?f=535&t=2619 oraz Norman Invasion viewtopic.php?f=535&t=1625 Pozdrawiam.
szukam moda do rome tw przenoszący nas tylko do grecji tzn nie ma rzymu ani innych nacji tylko wojny greckie jest takie coś? :geek:
Diadochi TW, Persian Invasion.