Thori Bruksson
No dobrze powiedział thori i przyjdę z monetami , Thori poszedł do tablicy ogłoszeń na targu ,
Wersja do druku
Thori Bruksson
No dobrze powiedział thori i przyjdę z monetami , Thori poszedł do tablicy ogłoszeń na targu ,
Heinrich Arberic
No proszę, kogo to ja widzę. Witaj, Mithrandirze. Coś się stało? Bo u nas... miernie.
Mithrandir
uśmiechnął i spojrzał w kierunku gdzie poszli Albertus i AgnetheCytat:
Oo witajcie wesoła kompanio. Heinrichu. Heh u mnie też nie zbyt kolorowo, powiem tyle trochę na szaro wyszedłem. Jedyne plusy to dobra jajecznica z rana i piekna niewiasta, lecz .. Heh droga która podąża nie wróży że będzie dobrą żoną.
Talwi Frostig
Glamdringowi i Heinrichowi też dzisiaj los nie sprzyja. Westchnął Talwi.
Mithrandir
Spojrzał na łucznika
Zaczął się śmiaćCytat:
Wiem widziałem, ale po was widzę że wszyscy mieliście jakąś przygodę? Który wpadł na arene i zebrał baty?
Glamdring
"Heinrich dostąpił tego zaszczytu!" Glamdring z uśmiechem spojrzał na Heinricha. "Może nie wygrał ale przynajmniej przeżył!"
Po tych słowach elf głośno sapnął wkładając dłoń do kieszeni "Ehhh wiecie może jak zdobyć kilka złotych monet? Dzisiejsze atrakcje mocno naruszyły mą sakiewkę."
Mithrandir
Zamyślił się.
Spojrzał na przeciwnika Heinricha, poklepł człowieka po ramieniu i dodałCytat:
Hymmm w trakcie mojej krótkiej przygody widziałem tablicę ogłoszeń, jest nas czworo, taka banda powinna dać sobie radę nawet z olbrzymem
Cytat:
Zbierajmy się lepiej. Przydała by się jeszcze jakaś maruda na krótkich nogach. Wiecie gdzie podziały się krasnoludki, które przybyły w tym czasie co my?
Fjol Khazdrin Ognioręki
Chwileczkę! - wykrzyknął Fjol.
Krasnolud zatrzymał zamykające się drzwi nogą.
Skoro tak twój Pan stawia sprawę, niech będzie.
Jednak wypadałoby nim podejmę się tego zadania, zapoznać się z celem.
Znam parę osób, które podejmą się tego zadania.
Powiedzmy, że również pełnię funkcję pośredniczą.
Grupa za bardzo rzuca się w oczy...
Więc jak przedyskutujemy szczegóły w środku?
Heinrich Arberic
Dostałem baty, ale Sigmar mi świadkiem, że przynajmniej raz go trafiłem. Co do krasnoludów - nie mam pojęcia, gdzie poszli. Nie zdziwię się, jak ze swym temperamentem wpadli w nie lada kłopoty.
Talwi Frostig
Jeśli wpadli w nie lada kłopoty to może chociaż ja zarobię dziś kilka groszy. Zaśmiał się Talwi. Ale co racja to racja. Moja sakiewka też zrobiła się nieprzyjemnie lekka. A zatem kierunek tablica ogłoszeń?