Wkrótce wezmę się za zmiany na mapie więc czemu nie...
Jest sporo polskich jednostek i owszem w przyszłości będzie podział na regimenty.
Wersja do druku
Wkrótce wezmę się za zmiany na mapie więc czemu nie...
Jest sporo polskich jednostek i owszem w przyszłości będzie podział na regimenty.
A jak z dyplomacją? Mogę zainstalować deathmoda czy już nie muszę?
Nie mósisz statystyki EW2 opierają się na darthmodzie ;)
Dokładnie.Cytat:
Zamieszczone przez kretu19955
Do tego dochodzi AI 8-)
Jak nadać nazwy jednostką? Bo niektóre (np. Polscy janczarzy, późna liniówka) są "bezimienne"
A dodałeś obydwa pliki pack?
edited:kurde znoobiłem :shock:
Coś nie tak z linkiem... próbuje, próbuje i nic...
Wkleiłem oba. Aż taki głupi nie jestem ;) A mówiłeś że Ottoman realizm to amatorszczyzna bez loc.pack ;)Cytat:
Zamieszczone przez Salvo
Może ktoś doradzić i powiedzieć co robie źle?
Ściągnąłem EW2. Pliki "ew2.pack" i "movie_ew2_text.pack" wrzucam do folderu steam(...)empire total war\data a plik tekstowy "user.empire_script" (...)Empire\scripts.
Wcześniej miałem Dathmoda. I teraz co się dzieję. Odznaczam w ModManager 1.5 Darthmoda i Moda BSM zaznaczam ew2 i....po odpaleniu gry mam:
1. Pół gry zrobiło się po polsku pół po angielsku....;/
2. W Custom Battle mam odblokowane wszystkie nacje a z jednostek to są dodane ze 2 dla Polski i to kawaleria jakaś tam a no i zmienione statystyki i liczebność jednostki. :cry:
Nie kopiuj tego moviecośtam.patch ;) Tam powinny być nazwy jednostek, ale ich nie ma więc nie jest ci on potrzebny do szczęścia. (Salvo chyba zapomniał zrobić nazwy i polską wersję, ale to tak bardzo na razie nie szkodzi.)Cytat:
Zamieszczone przez jezier