Kto powiedział, że od razu trzeba iść do Multikina? Jest całe mnóstwo kin ambitniejszych, "dekaefów", festiwali... Trzeba się tylko odpowiednio zakręcić ;) Myślę, że Krynica Morska ogólnie dostarcza mniej ciekawych wrażeń, niż rozmowa o sztuce.Cytat:
Zamieszczone przez duqq
Dla mieszkańców dużych miast - to, co dookoła, "romantyczny spacer po lesie" (dla Ciebie pewnie po plaży :) ) siłą rzeczy tylko folklorem, pewną odmianą. Ogólnie rzecz biorąc miasto dostarcza wystarczająco dużo możliwości fascynującego spędzenia czasu, przynajmniej jak dla mnie. Ja np. nie nadążam za tym, co się dzieje w Warszawie, z bardzo wielu rzeczy trzeba rezygnować.
Wracając do spraw damsko - męskich: napiszę to, co już kiedyś w analogicznym wątku pisałem, ale jest to absolutna podstawa - wszelkie próby tworzenia jakichkolwiek schematów działania, co należy robić, jak się zachowywać, co jest najważniejsze w miłości, to działanie z góry skazane na porażkę. Każdy człowiek jest wbrew pozorom inny, a życie jest tak bogate, tak zaskakujące, że prędzej czy później zweryfikuje (i to boleśnie!) schemat myślowy, który sobie stworzyliśmy - dlatego w każdej chwili musimy zdawać się na spontaniczność. Jedyną zasadą jest brak z góry przyjętych zasad (oczywiście w ramach jakichś tam przyjętych przez nas norm moralnych) :)