Z aktywacją nie ma żadnych problemów
Wersja do druku
Z aktywacją nie ma żadnych problemów
Ja kupie... 2 euro to nie majątek, a sobie może w końcu pogram w Road to Independence;) Ale nie patrzcie na mnie, ja chyba jakiś dziwny jestem, bo mam całkiem odmienne zdanie na temat Empire, Steam i polityki CA od większości forumowiczów;)Cytat:
Zamieszczone przez Pampalinex
No to jest nas dwoch ;)Cytat:
Zamieszczone przez reedeye
Mi takze Empire sie bardzo podoba, co zreszta przeklada sie na to, ze od samej premiery do dzis w nia gram i nadal nie mam dosc ;)
Te nowe DLC takze kupie, troche szkoda, ze teraz wychodzi, kiedy juz ukonczylem kampanie Angolami, ale za to nie gralem jeszcze "Drogi do Niepodleglosci", wiec bedzie akurat :)
Na Steam takze nie narzekam, bardzo fajny program, latwy sposob zakupu gier, duzo promocji, duza spolecznosc i swietny kontakt ze znajomymi, dla mnie same pozytywy ;)
3 :D
Empire mimo wszystko po prostu uwielbiam i kiedyś mimo że w ogóle okres mi nie pasował bo nie był moim ulubionym , stał się nim ;)
DLC też kupię chyba nawet już można ?
A nie mówiłem? :D Wiedziałem ze to będzie jak pojawiły sę te błędy na stronie z dodatkowym pustym oknem obok starego DLCCytat:
Zamieszczone przez reedeye
Ciekawe czy tym razem jakoś lepiej je zabezpieczą..No i ciekawe kto kupi, konwerter modeli, mimo bugów, jest.
Atu cię zaskoczę. :) Te jednostki są na starych modelach, a tylko te w czapkach Tarletona są nowe (ale model zrobił danova i tak). Jednostki mają zmienione tekstury i tyle. Nawet nie jakieś wyszukane. mało się różnią od tych z modów. Powiem nawet że gary zrobił te wszystkie jednostki (i znacznie więcej) w modzie American Revolution. :lol:
Nie wiem czy w dobrym temacie, ale lepszego nie znalazłem, a nowym nie chcę zaśmiecać forum.
Zastanawiam się nad kupieniem Empire i mam parę pytań:
Czy można tak jak w poprzednich częściach zmieniać skalę jednostek i ile wynosi największa z nich (czy tak jak Medievalu 2 piechota 120, czasem 150, kawaleria 80? Czy jak w Rome: piechota 160, 240 kawaleria 108?)
Czy trzeba mieć tego Steama by grać i czy trzeba być podczas gry (w singlu) podłączonym do internetu?
Czy SI na mapie kampanii i w bitwie jest lepsze od tego w Rome i Medieval 2?
To chyba tyle.
Z góry dzięki za odpowiedź :)
Kawaleria 45, piechota 120 na normalu. Ale w niektorych modach tj. DarthMod i EW2 jest to 300, 120.Cytat:
Czy można tak jak w poprzednich częściach zmieniać skalę jednostek i ile wynosi największa z nich (czy tak jak Medievalu 2 piechota 120, czasem 150, Czy jak w Rome: piechota 160, 240 kawaleria 108?)
Przy instalacji automatycznie poprosi Cię o ściągnięcie steama i poda link. Przy instalacji musisz być online, potem w singla możesz grać na steamie offline.Cytat:
Czy trzeba mieć tego Steama by grać i czy trzeba być podczas gry (w singlu) podłączonym do internetu?
Trudno powiedzieć, ponieważ to inna epoko.Cytat:
Czy SI na mapie kampanii i w bitwie jest lepsze od tego w Rome i Medieval 2?
Moim zdaniem jest lepsze niż w medku2.
Mam takie ogólne pytanie chce nabyc empire total war i ten dodatek z irokezami czyli Warpath i Elite Units of the West i tu mam pytanie czy majac podstawke Empire Total War musze zainstalowac dodatek przez steam zeby miec mozliwosc grania w kampanie z warpathu? czy moge zrobic to bez dostepu do internetu? jak to sie odbywa ktos mogłby mnie oświecić i mi pomóc? pozdrawiam