narazie ominęła mnie jedna kolejka, bo po prostu mnie nie było. A zresztą tez mocno kuleje system informowania gracza który ma robić właśnie turę. A ciężko jest upolować moment twojej tury kiedy mijają tygodnie miedzy nimi.
Wersja do druku
narazie ominęła mnie jedna kolejka, bo po prostu mnie nie było. A zresztą tez mocno kuleje system informowania gracza który ma robić właśnie turę. A ciężko jest upolować moment twojej tury kiedy mijają tygodnie miedzy nimi.
E,
"swoje posty" - jest nowy post w temacie "kolejka" WKO30 - sprawdza się czy już. Kilka sekund.
Oddam k36 Polskę, nowa prawie nie śmigana :mrgreen: , sytuacja dobra, najwięcej woja, zakon pokonany, wojna z Rusią, która upada, oraz z HRE, sojusz z Mongołem, po hasło do mnie albo do Maria.
Przykro mi, muszę zrezygnować z KO i pożegnać się ze wszystkimi. Nie mam czasu na wykonywanie tur, tym bardziej na prowadzenie dyplomacji na forum. Nie wiem czemu dałem się namówić na kolejną KO przez Marata, ale póki nie jest za późno to wolę oddać prawie wszystkie ko, oprócz wk28, gdzie rozgrywka jest w zaawansowanej fazie:
mk14 - HRE, sytuacja w miarę dobra, chociaż państwo w trakcie ciężkiej wojny z Bizancjum, sojusz z Anglią.
mk16 - Wenecja, Bizancjum zostało zniszczone, natomiast Egipt zaatakował.
wk30 - Sycylia, dobre sojusze z Mediolanem i Wenecją, właściwie początek gry.
wk31 - Bułgarzy, zdążyłem ledwie wykonać pierwszą turę.
Proszę pisać na GG: 3676551.
Przepraszam, że tak wyszło, ale niestety brakuje mi czasu na to forum...
wk29 ja gram Sycylią :P
Ty grasz Sycylią w wk30, a Bułgarami w wk31 (a nie wk30) ;D
Mko XIV; HRE - stan średni, wojna na jednym froncie, w silnym sojuszu.
Mko XIV; Cesarstwo Bizantyńskie - stan neutralny, dużo armii, sakwa na minusie.
Mko XVI; Szkocja - stan idealny, w inicjatywie.
Mko XVI; Wenecja - stan neutralny w defensywie, ale kasy od groma.
Brać ! :D
Edit:Kultura? Nie przyszło ci do głowy by subtelnie poinformować? Wytłumaczyć. Brak czasu? Jak zauważyłem cykliczny. Wybacz, ale wnerwia mnie takie zachowanie, sam mam maturę(w dodatku pomagam innym jak tylko się da), a mimo to przeglądam forum. Nie żartuj sobie... !Cytat:
Przepraszam, że tak wyszło, ale niestety brakuje mi czasu na to forum...
Tak jak Milanos - rzucił wszystko w cholerę i do widzenia(dosłownie - w przenośni), pieprzcie się wszyscy, a co... Nawet słowa.
Pozdrawiam.
Akurat, jeśli chodzi o Milanosa, to czego ty chcesz? Informował jakiś miesiąc przed wyjazdem, że wyjedzie i napisał w tym wątku swoje nacje do wzięcia.
Się nas maturzystów zebrało niezłe grono... ;)
http://www.youtube.com/watch?v=lgk-Gu-4MX8 :mrgreen:
Skusiła mnie tutaj cena medka na którego musiałem wydać te 4,99 XD, a że kumpel ma lapka to jest możliwość grania tak więc boby dawać mi te farmy 8-)
dziś postaram się ściągnąć patche jak wrócę w nocy z pracy i ogarnąć się na czym dane KO teraz gracie
Hip Hip Hurra, Milano's back! To bieraj tę Sycylię w wko30. ;)
Jako MG mko20 mam do oddania Danię. 2 tura. Ale jak za 15 min się ktoś nie znajdzie, to czas mi robić.
Wiedziałem, że tak będzie. Sezonowy graczyk.
A MKO jest bez dyplomacji. Tylko umowy na gg.