Poczekamy
Wersja do druku
Poczekamy
Na co :?:
Moją decyzją: tura ma być cofnięta, a Salzburg ma pozostać pod władaniem Maura.
Uzasadnienie decyzji :?:
A co z wcześniejszymi wymianami pomiędzy Niemcami a Danią :?:
Przeczytaj posty oponentówCytat:
Zamieszczone przez Domen
W tamtej sytuacji żaden z przeciwników w najbliższym czasie nie miał możliwości zdobycia prowincji, które zostały wymienione. A ta wymiana drastycznie zmienia sytuację.Cytat:
Zamieszczone przez Domen
chyba pod wladaniem Maura, dzieki janker
Dzięki Maryniaszu, przejęzyczyłem się ;)
A co do skargi Domena wobec Kolegium: widzę, że moja obecność jako MG jest tu zbędna, z racji tego, że moje decyzje są i tak kwestionowane. Nie mam też ochoty czytać nieprzychylnych komentarzy pod kierunkiem mojej osoby. Z racji tego rezygnuję ze stanowiska MG w tej KO. Życzę wszystkim miłej gry i dziękuję za współpracę, Domenowi zaś zostawiam obowiązek znalezienia zastępcy, bez wątpienia nie tak stronniczego jak ja.
Nie wiem Janker czy to dobry pomysl, co prawda jest kilka spraw ktorymi musiales sie zajac alew jest ich naprawde nie wiele, sam niejednoktortnie grasz/grales w innych ko i wesz ze bywalo multum spraw dla MG. tutaj az tyle nie ma, a wiekszosc staramy sie rozwiazac sami. Naprawde az tak ci ciezko:P??? co prawda ta ko jeszcze troche sie bedzie ciagla :) pomysl nad tym.
Póki co wszystkie decyzje przy skargach innych były na moją niekorzyść, a gdy ja zgłaszałem problem, to decyzji w ogóle nie podejmowałeś...Cytat:
widzę, że moja obecność jako MG jest tu zbędna, z racji tego, że moje decyzje są i tak kwestionowane.
Poza tym ostatniej decyzji kiedy Egipt zaatakował moje wojska w Afryce mimo okresu nieagresji po zerwaniu paktów wcale nie kwestionowałem.
Ale teraz mam wrażenie, że po prostu robisz mi na złość - zwłaszcza, że całkowicie mnie ignorujesz bo np. nie odpowiadasz na GG.
A prosiłem kilka razy, żebyś napisał na forum, jaka jest decyzja w sprawie wymian osad HRE - Dania. Nie miałbym pretensji gdybyś je zatwierdził. Ale nie napisałeś nic. Od Mefista dowiedziałem się, że podobno tamte wymiany zaakceptowałeś - ale nie oficjalnie na forum, tylko odpisując mu na GG...
No właśnie widzę...Cytat:
Zamieszczone przez maryniasz
Ja nie zamierzam tej wymiany Salzburga cofać, chyba że cofniecie też wszystkie swoje wcześniejsze wymiany.
Czyli musielibyśmy cofnąć kolejkę o 2 tury w sumie.
Lol? MG powiedział. Wykonuj albo wypierdzielaj z tej KO. Proste. Swoje ultima będziesz nam tu implikował teraz?
Tak, tak, wszystko jest przeciwko biednemu Domenkowi, który nie potrafi zrozumieć tak prostej różnicy między tymi wymianami. Oczywiście ktoś się musi mścić za przegraną, no bo "Jak ja mogłem przegrać dyskusję prawną, no jak?!"
Chodziło Ci tylko o "wymianę po cichemu"? To ciekawe skąd milion argumentów o 10/100/1000 wymienionych prowincjach i jak bardzo zmienia to sytuację itd. itp. Więc daruj sobie te bzdury.