-
Re: Stainless Steel
Okey, spoko wrzucę tylko pobiorę jeszcze raz bo przypadkiem mi się usunęło z kompa :roll:
Z góry przepraszam,że post pod postem ... już poprawione ;) Kyuzo
Oto błąd :
http://img806.imageshack.us/img806/3011/72749284.png
Co do tego drugiego z tym woluminem to podejrzewam, że chodzi o to, że muszę pobrać wszystkie części, i dopiero potem je instalować, a nie tak pojedynczo . No ale pewien nie jestem . Proszę o pilną pomoc !
-
Chyba już wszystko jasne.
Masz part1 i zapewne part2 podzielone na mniejsze części i teraz żeby zainstalować/rozpakować trzeba mieć wszystkie części w jednym folderze.
Dla pewności sprawdź ile zajmują ci poszczególne part`y.
Powinno być tak: part1 801mb, a part2 559mb.
-
Pobrałem jak na razie tylko tego linka:http://www.megaupload.com/?d=CUB52B54 a on ma 450 mb. Zasysam już drugi link . W między czasie spytam :P O co chodzi z tym uszkodzonym plikiem exe. ? Jak wszystkie party pobiorę to powinno działać ? ;)
Edit: Pobrałem 2 pierwsze linki z biblioteki modów no i cały czas to samo . Teraz występuje tylko ten błąd, który podałem na pierwszym screenie . Czyli wolumin jest uszkodzony :roll: To pojawią się przy wypakowywaniu part 1. Przy part 2 takie coś :
http://img205.imageshack.us/img205/4900/bdss.png
Próbowałem wypakować innymi programami i cały czas ten błąd wyskakuje :roll:
Spróbuj pobrać z tej strony Kyuzo
-
Witam mam problem z odpaleniem tego moda otóż gdy chce go włączyć przez plik o nazwie "Launch_Stainless_Steel_Mod" to robi się czarny ekran i po chwili wywala do pulpitu i nic się nie załącza.
Proszę o szybką pomoc :)
-
Przede wszystkim nie kojarzę takiego pliku "Launch_Stainless_Steel_Mod"
SS 6.1 odpala się z Stainless_Steel_Kingdoms.bat, do którego instalator SS tworzy ikonę.
Jeśli nie napiszesz czegoś więcej jedyne, co można poradzić to reinstalacja...
-
Ja mam taki plik jak napisałem on też jest z rozszerzeniem .bat. Załączam SS z głównego folderu jak to wygłąda
-
Obrazek, który był powyżej miał za duże rozmiary. Jak byś mógł go przeskalować to wrzuć jeszcze raz.
Z tego co było widać to coś było bardzo nie tak. Skąd ściągałeś SS ?
Folder SS powonień być w folderze /mods, a nie w głównym folderze gry.
Niestety na tę chwilę TWCenter znów nie działa więc nie mogę podać aktualnych linków...
-
Jasne przeskaluje zdjęcie ale później bo teraz na lapie jestem i nie mam tych ss. A wracając do twojego pytanie to ściągnąłem z waszej strony z tego tematu BIBLIOTEKA MODÓW POD MEDIEVAL II TOTAL WAR i tam jest właśnie ten mod i pod opisem do niego jest link do megaupload i z stamtąd ściągnąłem. Plik waży około 240 mb.
-
Kyuzo ten link co mi podałeś, z którego mam ściągnąć, to Avast mi wykrywa zagrożenie tam :D
-
@Seduce mój bład, że cały czas o SS 6.1 pisałem, a ty masz 4.0. Niestety bez TWCenter nie wiele w tej kwestii pomogę, bo nigdy starszej wersji SS nie odpalałem. Musiał bym zainstalować Medka bez Kingdoms, bo w końcu SS 4.0 było pod czystego medievala 2.
@Krzyzak bez przesady gamershell to nie jest jakaś niszowa stronka ;) Raczej można z niej ściągać bez obaw.