Trochę drogo, ale warto posmakować ;)
Wersja do druku
Trochę drogo, ale warto posmakować ;)
6 zł w lokalu to przyzwoita cena za Ciechana (choć zależy jeszcze, jakiego), u mnie też tak stoi mniej więcej ;)
Ja własnie siedze i sącze wspomnianego już wczesniej Paulanera z browaru w Monachium i musze powiedzieć, że to całkiem zacne piwo :)
U mnie w 3 lokalizacjach 4.50 ;)Cytat:
Zamieszczone przez Grogmir
W Olsztynie w Molotov Cafe Ciechan Miodowy stoi 5 zł. Warto zapłacić taką cene tylko o 50gr wyższą niż w Piwach Regionalnych.
Dziś zakupiłem za 3.75 w E'Leclercu i rzeczywiście bardzo dobre piwo, polecam. Wypiłem sobie jeszcze do dzisiejszego obiadu Perłe i nawet dobre piwo, ale coś mnie odrzuca w zapachu...Cytat:
Zamieszczone przez Grandal
Z gatunków tych "babskich" piw, próbowałam ostatnio warmińską "Wiśnię w piwie". Pierwszy łyk dobry :) Wszystkie kolejne niestety już jak zwykłe piwo smakują.
Nie wiem co jest babskiego w Wiśnie w Piwie, jak dla mnie trąci strasznie jabolem ^^
Popieram, gdzieś tutaj już pisałem, ze to piwo smakuje jak siarczan jakiś najpodlejszy, mnie odrzuca od niego.
Ale jak to mówia kobiety sa z Wenus
Zróbmy ranking sikaczy. Jakie wg was są zdatne do picia i smakują jak normalne piwo?
Byłem we Francji i tam ze centy można kupić naprawdę dobre piwo, odpowiedniki naszych sikaczy ale smakują jak Tatra lub Żubr.