podstawa moda i patche, czyli praktycznie wszystko ;p czy to jest archiwum 7zip?
Wersja do druku
podstawa moda i patche, czyli praktycznie wszystko ;p czy to jest archiwum 7zip?
Raczej to są instalatory, jak się nie da rozpakować to klikasz 2 razy i wskazujesz miejsce instalacji. Najpierw zapoznaj się z instrukcją instalacji.
Kilka postów wcześniej masz opis instalacji. Klikasz 2 razy na plik i wskazujesz ścieżkę i czekasz aż zainstaluje.
W poście nr 1 na TWC są dokłądniejsze opisy jaki instalować, ale po angielsku. Na stronie 10 masz mój skrócony opis.
Jak wygląda kwestia AI w tym modzie , jakies porownanie d innych modow ?
Skrypt dodatkowego garnizonu dziala tylko w przypaku oblegania stolicy panstwa , czy przy kazdej osadzie ?
Grałem tylko z godzinę. Ai złe nie jest, ale na poziomie Hard a zwłaszcza VH komp ma masę dodatkowej kasy i masakra jest.
Ai sobie zawsze można zmienić.
nawiązując do mojego problemu chyba znalazłem rozwiązanie. Te pliki muszą być typem aplikacji i udało mi się pobrać moda i patcha 4.3 ale mam problem z patchem 4.3 gdyż jest on w wersji pliku 2[1] czy coś takiego. linki do moda i patchów znalazłęm na angielskiej stronei moda. jest tam też link do patcha 4.2 ale na gamefront z którego nie mogę go pobrać ;'/. czy mógłby ktoś dodać tego patcha na mediafire?
http://www.mediafire.com/?sc6sd4i9twe8263
To link do patcha 4.3 z TWC na Mediafire.
Mam pytanie jak dać Aztekom możliwość budowania statków? NIe mam bladego pojęcia jak modować medievala, a mam ogromną ochotę poprowadzić inwazję na Europę.
Proszę o pomoc.
Obecnie masz Azteków grywalnych? Bo trzeba było ich dać zamiast innej nacji, by byli grywalni. Chyba.
Jak są grywalni, można spróbować. Powinno działać na savy.
Tak.Właśnie tak trzeba było zrobić by można nimi grać.Problemem jest, że nie mogą budować statków.
A ja nie wiem jak owe jednostki im dodać.
Wstaw pliki: export_descr_buildings i export_descr_unit na sendspace np. Spróbuję to zrobić z tymi statkami w wolnej chwili.