To są jednostki polskie w podstawce.
Wersja do druku
To są jednostki polskie w podstawce.
I dodatkowo jest ich o wiele więcej, np. Grenadierzy w rogatywkach.
Ale grać się nimi nie da. Trzeba się bawić w te odblokowywanie...Cytat:
Zamieszczone przez kretu19955
Mod do kampanii już jest, a ja mogę zrobić do custom battles jak ktoś mi plik main, czy jak on sie tam nazywa zuploaduje.
Salvo może od razu nazwijmy EW2 mini? :)
Ma ktoś tekstury rozpakowane? Zrobiłbym kompletny roster Polski Ks. Warszawskiego. Modele są dobre, a w tekxturach innych krajów wystarczy nie wiele zmienić. Zajęło by mi to dosłownie 2 godziny.
Ty się zajmij empire leniuchu.
Mam trochę przygotowane ale muszę zuploadować w Olsztynie :D Na jutro też mała opóźniona niespodzianka :D
Tych lansjerów co podałem jako polaków, są w grze jako 'ułani' w Rosji i można nimi normalnie na multi grać itp. Wiele im brakuje do jazdy francuskiej i w sumie to nie mają szans w starciu.
Mam pytanie, czy wy musicie lansjerów dodawać z innych krajów czy są w grze jacyś polscy lansjerzy? ALObo szerzej... Czy w czystej, podstawowej grze grając bez modowania jest możliwość pograć jakąkolwiek polską jednostką?
legiony można chyba mieć co nie? a i jestem za zrobieniem tego pliczku :twisted:
Ps.czy szwolażerów i szwolażerów-lansjerów też można dodać? bo to chyba były polskie jednostki....