Nie czytałem instrukcji, dlatego takie zdziwienie z mojej strony -_- już nic nie mówię... :evil:
Wersja do druku
Nie czytałem instrukcji, dlatego takie zdziwienie z mojej strony -_- już nic nie mówię... :evil:
Juz kiedys pisalem o niekonczacych sie jihadach.Oto kolejny ktory mi sie przydarzyl grajac Wegrami ;)
http://img220.imageshack.us/i/0036o.png/
Kilkadziesiat tur pozniej ci sami( :!: )generalowie wciaz stoja(no,czasem drepcza do drugiej ciesniny) w okolicach Konstantynopola
http://img843.imageshack.us/i/0038.png/
Dodam ze jihad zaczal sie dokladnie w 100 turze,z Mongolami mam prawa handlowe i nie jestem w stanie wojny z ta frakcja,Turcja ktora jest ich wasalem jest jednoczesnie moim sojusznikiem :lol: ...zakrecona sytuacja niczym w brazylijskim serialu ;)
P.S.Save na PW ;)
Ten 2 screen mnie rozjebał :lol:
Sorry, że nawiązuje do tak starego postu.Cytat:
Zamieszczone przez Krzyzak
Ja grając Rusią, rozbiłem cesarza Bizancjum właśnie pod Kijowem. Stracił całą armię i sam atakował miasto :D A Polska u mnie jakoś zawsze zajmuje większość terenów Ukrainy i kieruje się do Rusi. Bywało, że zbliżali się do Kaukazu.
I tak dobrze, że nie idą dookoła Morza Czarnego :D . A właściwie to jaki był cel tego dżihadu?Cytat:
Zamieszczone przez zajac
strzelam że Konstantynopol :D
Jeżeli celem jest Konstantynopol to chyba jakiś bug, bo przy przyłączeniu do dżihadu automatycznie wypowiedziana jest wojna frakcji do której należy osada, a jak widać na pierwszym skrinie Mongołowie są neutralni.
A Jak myślisz, dlaczego dał screena z relacjami? By było widać, e to jest bug, dość logiczne ;)Cytat:
Zamieszczone przez eeerobert
Oczywiscie ze to byl Konstantynopol do ktorego mongolskie wojska nie mogly sie nijak dostac dzieki mojej blokadzie ladowych przejsc :lol: Zas gdy ich armie robily nawrotke i obieraly kurs przez Kaukaz moje okrety wplywaly do portow czyniac ciesniny mozliwe do przejscia...a Mongolowie wracali i tak wkolko :lol: ;)Cytat:
Zamieszczone przez Matisek
nie. gram na czysto. P.S. nie znam się na modach, więc jeśli to pytanie z podtekstem, to nie zrozumiałem;).Cytat:
Zamieszczone przez Sovereign21