-
Mefisto przecież sam ten port "odbudowałeś" bo trzymałeś w nim statki przez te kilka tur i używałeś jako bazy wypadowej, a ja teraz odbiłem miasto przez oblężenie więc nie mógłbyś zburzyć mi przed nosem. Kasa aktualna a nawet powinienem dostać odsetki za spóźnialstwo. Jeszcze musiałem swojego dyplomatę fatygować... ^^
-
Mnożą ci się te tury coś nieco. Wiem, że kolejka trwa długo, ale bez konfabulacji. ;> Mój błąd, masz rację.
-
Sam przecież wysłałeś prośbę do papieża i się zgodziłem (notabene na 3500, tak jak mówiłem w swoim ostatnim poście wtedy).
Czy jest możliwe, że pieniądze jakoś nie przeszły, jeśli papa miał dość kasy i podpisana została umowa handlowa? Może po prostu nie zauważyłeś?
-
W finansach, w "dyplomacja i trybuty" miałem 0 wpływów, więc chyba nie doszły? Myślałem, że odrzuciłeś ofertę.
-
Jeśli ofertę przyjął papież w poprzedniej turze to w tej nie będziesz w miał w rozpisce żadnych wpływów z tego tytułu.
-
Znowu mam to samo - chcę wyburzyć port w Barcelonie (bo Mefisto będzie oblegał), ale nie mogę bo się zbuguje... Więc bym prosił o taką samą decyzję MG jak ostatnio - niech mi Papież wypłaci za zburzenie + dodatkowo za to, że Mefisto nie będzie musiał wydawać na odbudowę.
Poza tym jeszcze chcę wyburzyć port w Ajaccio ale nie pamiętam, czy tam też jest bug - tam chyba można normalnie burzyć, nie?
-
Dobra, kasę za zburzenie portu w Ajaccio też niech MG rozliczy. To przecież bez różnicy, a nie będziemy ryzykować z bugiem.
Czy jednak mam normalnie zburzyć? Bo chcę już dalej turę puścić więc muszę teraz wiedzieć.
-
Z Ajaccio chyba nie było problemów, więc jednak zburzyłem ten port. Za port Barcelony czekam na złoto od Papieża. Proszę też o zatwierdzenie sprzedaży prowincji (jeśli Sułtan zechce kupić): Siwa dla Egiptu: http://forum.totalwar.org.pl/showthr...l=1#post367328
-
Z tym Ajaccio to jak Blackhand będzie, to lepiej gdyby przeklikał trochę tur, tak na wszelki wypadek.
-
No ale nie będziemy wstrzymywać kolejki do jego powrotu. Na 99% myślę, że nic się nie stanie. To z Barceloną był problem.
Niech Bizancjum robi turę.