-
Mam problem z kampanią krasnoludów z khazad dum, gdyż jeżeli wejdą w jaką kolwiek bitwę czy to w bitwę z goblinami na północy czy to z orkami w mrocznej puszczy, lub też będę próbował zdobyć morię przy każdym wejściu i załadowaniu bitwy gra mnie wywala do pulpitu. Zainstalowałem wszystkie patche łatki, gdy grałem bodajże na patchu 2 to gra wszystko ładnie chodziło. Miał ktoś już taki problem z góry dzięki.
-
Mod nie jest skończony, to nadal beta, ta frakcja jest akurat mocno niestabilna.
-
Mi akurat udało się ukończyć kampanię krasnoludów z Khazad Dum. Przykładowo walkę z Balrogiem musialem powtarzac 3 razy, bo mnie wyrzucało do pulpitu. Zbliża się nowa wersja moda, ale nie planują w niej poprawy stabilnosci Wyprawy Balina :D
-
Ja próbowałem trzy razy zdobyć Morię, i za każdym razem wywalało mnie, gdy próbowałem zajść od tyłu gobliny - po lewej stronie jest chyba przejście. Szkoda, że nie planują poprawić stabilności tej frakcji, bo na początku gra nią jest ciekawa zwłaszcza, że mamy dwie drogi do wyboru by dojść do Morii.
-
Za kilka dni (tak mówią) ma być premiera nowej wersji Divide & Conquer. Nie mogę się doczekać, bo mają być duże zmiany, niektóre z nich są tajemnicą, także zobaczymy :D
-
omg dlaczego teraz xd ja tu sesje mam ! nie moga tak ;/
-
Zainstalowałem wczoraj tego submoda i gdy wszedłem do kampanii zobaczyłem takie cuś http://i.imgur.com/7UN0c8C.jpg (sorry za jakość, robione biedatelefonem, bo przy normalnym screenie nie wychwytuje obrazu z gry). Dzisiaj zrobiłem reinstalację wszystkiego (od samego Medievala) sprawdzając po drodze kiedy pojawia się błąd. Do patcha 0.2 wszystko szło gładko... Po instalacji 0.3 powstało dokładnie to samo co wczoraj (patrz zdjęcie). Zainstalowałem jeszcze ostatnia część w nadziei, że może coś pomoże, ale niestety ;/
Wiem, że to wersja beta, ale może da się to jakoś naprawić? Nie chcę instalować tego od nowa aż do patcha 0.2 ;(
-
Jaki Windows, jaka lokalizacja TATW 3.2 ? UAC wyłączone? Raczej reinstall Cię czeka.
-
Windows 7, wszystko zainstalowałem na innej partycji niż system jeśli o to chodzi, a UAC nie wyłączałem...
Dzięki, pomogło :D
-
To wyłącz UAC w Win7 na czas Instalacji, w necie jest masa poradników jak się je wyłącza. Czyste TATW 3.2 masz oczywiście?
Po zainstalowaniu TATW 3.2 wyłącz kompa i uruchom ponownie zagraj kilka tur i instaluj DaC, tam też po każdym patchu wyłącz kompa i uruchom ponownie.